Findance.com
06:10 - 18.04.2024 / maailmalta / Findance
Mies kiusaantuu: "Tyttöystävä elää päivittäin kuin prinsessa"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Poikaystävä kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen tyttöystävänsä tapa pukeutua prinsessamaisesti joka päivä on alkanut aiheuttaa hankaluuksia heidän suhteessaan.

Tyttöystävä, joka pukeutuu satuprinsessaksi työpaikkansa ulkopuolella, omistautuu asuilleen intohimoisesti. Hän käyttää paljon aikaa vaatteidensa valintaan ja tekee myös itse vaatteita myytäväksi Etsy-kaupassaan.

Poikaystävä kertoo Mirrorin mukaan aluksi pitäneensä tästä, mutta myöhemmin huolestuneensa siitä, kuinka paljon aikaa ja energiaa pukeutuminen vaatii.

Katseet kääntyvät, poikaystävä kiusaantuu

Kun pari on liikkeellä, he saavat osakseen paljon huomiota. Poikaystävä on huomannut, että ihmiset tuijottavat ja jopa ottavat salaa kuvia.

Tämä on saanut hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi ja hän on pyytänyt tyttöystävää hillitsemään pukeutumistaan, mikä on johtanut pieniin muutoksiin, kuten hiusten koristeiden vähentämiseen.

Rakkaus voittaa, mutta keskustelun tarve korostuu

Poikaystävä korostaa rakastavansa tyttöystäväänsä sellaisena kuin hän on, mutta toivoo, että hän ottaisi pukeutumisessaan huomioon myös ympäristön reaktiot.

Hän pohtii, kuinka keskustella asiasta tyttöystävän kanssa loukkaamatta tämän tunteita, ja toivoo löytävänsä tavan, jossa molempien näkökulmat tulevat kuulluiksi.

Tilanteeseen liittyvä somekeskustelu herättää monenlaisia reaktioita. Osa kommentoijista neuvoo poikaystävää hyväksymään tyttöystävänsä harrastuksen sellaisenaan, sillä se oli yksi syy, miksi hän alun perin ihastui häneen.

Toiset taas korostavat, että tyttöystävä pukeutuu itselleen, ei kenellekään muulle.

artikkelin avainsanat:
lifestyle parisuhde prinsessa rakkaus