Findance.com
02:10 - 12.04.2024 / viihde / Findance
Annie kumosi sänkyynsä 300 miestä - "Miehiä juhlittaisiin, minua vainotaan"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Annie Knight, joka on aiemmin paljastanut maanneensa 300 miehen kanssa viime vuonna, saa sekä ylistystä avoimuudestaan että seksististä vihapuhetta.

Aiemmin hän herätti huomiota väittämällä, että hänet oli irtisanottu työstään, kun työnantajat saivat selville hänen puuhansa.

Annie kertoi aluksi käsitelleensä seksielämäänsä verkossa "vain huvin vuoksi" ja halusi murtamaan naisiin kohdistuvia seksuaalisia stigmoja.

Yleisönsä innostamana hän asetti itselleen "tavoitteita", joista yksi oli maata 300 ihmisen kanssa vuoden aikana.

Vaikka jotkut viestit ovat kannustavia, monet ilmaisevat "inhoansa" hänen seksielämästään, kertoo Mirror.

"Ihmiset tuomitsevat minut, koska makasin 300 ihmisen kanssa viime vuonna", Annie sanoo.

Julmat, usein seksistiset huomautukset sisälsivät: "Olet vain muutaman vuoden päässä kliinisestä masennuksesta", ja "tässä ei ole mitään voimaannuttavaa, näytät vain helpolta". Toinen kommentti oli: "varmasti pudotettu vauvana".

Annie kertoo välittävänsä vain ystäviensä ja perheensä mielipiteistä. Hän sanoo, että hänen äitinsä tukee häntä täysin, vaikka olikin aluksi "järkyttynyt" kun sai tietää tyttärensä puuhista.

Annie on vakaasti sitä mieltä, että naisten tulisi voida olla seksuaalisia, kuten miehet.

"Mikä ero on miehellä, joka makaa viiden ihmisen kanssa päivässä, ja naisella, joka makaa viiden ihmisen kanssa päivässä?" hän ihmettelee Mirrorille.

"En ymmärrä, miksi miestä juhlitaan ja pidetään legendana, mutta kun nainen tekee samoin, häntä haukutaan ja nauretaan, se ei ole oikeudenmukaista."

Annielle seksuaalisuuden tutkiminen on tärkeää ja hän kannustaa muita naisia tekemään samoin: "Menkää vain rohkeasti eteenpäin. Älkää välittäkö muiden ihmisten tuomiosta, teidän ei tarvitse jakaa sitä internetissä kuten minä teen. Pyrin murtamaan stigman naisten seksuaalisuudesta ja rehellisesti, tunnen oloni mahtavaksi. Se on todella yksi parhaista asioista, joita olen tehnyt, joten suosittelen lämpimästi."

artikkelin avainsanat:
lifestyle