Findance.com
02:10 - 11.04.2024 / maailmalta / Findance
Mies huolestui tyttöystävänsä puhelimen salaperäisestä kuvakansiosta - sisältö paljasti hälyttäviä merkkejä
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs mies koki yllätyksen löytäessään tyttöystävänsä puhelimesta huolestuttavan kuvakansion, raportoi Mirro.

Löytö on herättänyt kysymyksiä hänen ja hänen ystäviensä keskuudessa. Mies on seurustellut tyttöystävänsä kanssa kahdeksan kuukautta, ja kuvaillut häntä "kaikista rakastavimmaksi" tyttöystäväkseen.

Kuitenkin löytäessään salaisen kuvakansion, joka sisälsi kuvia hänestä, joita oli otettu ennen heidän seurusteluaan ja osin hänen tietämättään, mies on hämmentynyt ja huolestunut.

Tutustuminen johti yllättävään paljastukseen

Pariskunta tunsi toisensa jo lukioajoilta, mutta heidän tiensä eivät ristenneet ennen viime vuotta. Läheisemmän tutustumisen jälkeen nainen pyysi miestä ulos.

Eräänä päivänä mies, pelatessaan tyttöystävänsä puhelimella, päätyi selaamaan tämän kuvia.

Huomio kiinnittyi 'Love' -nimiseen kansioon, joka sisälsi useita kuvia miehestä, osan hänen sosiaalisen median tarinoistaan ja jopa kuvia ex-tyttöystävistä. Kuvat näyttivät otetun salaa ja kaukaa.

Huolestuttavat löydöt herättävät epäilyksiä

Miehen löytö on herättänyt hänessä huolen siitä, että tyttöystävä olisi seurannut häntä ennen suhteen alkua. Mies jakoi tilanteensa anonyymisti somessa ja ystävät neuvoivat häntä harkitsemaan suhteen päättämistä. He pitivät löydön vakavana asiana.

Mies, joka on myöntänyt rakastavansa tyttöystäväänsä syvästi, on nyt ristiriitaisessa tilanteessa. Hänen ystävänsä ja somettajat ovat ilmaisseet huolensa, että kyseessä saattaisi olla pakkomielteinen käytös.

Tilanne herättää kysymyksiä luottamuksesta ja siitä, voiko mies tuntea olonsa mukavaksi suhteessa tämän paljastuksen jälkeen. Osa kommentoineista on kuvannut tilanteen "eittämättä huolestuttavaksi", kun taas toiset ovat pohtineet, onko suhde alkanut pakkomielteisillä perusteilla.

artikkelin avainsanat:
parisuhde rakkaus