Findance.com
04:10 - 11.04.2024 / maailmalta / Findance
Naisen treffikokemus sai karun käänteen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Ensivaikutelmat ovat kaikki kaikessa treffailumaailmassa, mutta eräs mies ei epäröinyt jakaa epämiellyttäviä WC-tapojaan jo ensimmäisillä treffeillä, kertoo Mirror.

Nainen jakoi pettymyksensä netissä, kun mies lähetti hänelle julman viestin hänen yrittäessään hienovaraisesti torjua tämän treffien jälkeen. Miehen töykeä vastaus oli entistä hämmentävämpää ottaen huomioon, mitä nainen oli kokenut heidän tavatessaan.

Epämiellyttävät tavat ja tunkeileva käytös

Nainen selitti sosiaalisessa mediassa, että oli tavannut miehen baarissa, joka pyysi häntä aamiaiselle. Mies kuitenkin muutti suunnitelmaa ja pyysi naista elokuvailtaan luokseen.

Miehen asunto oli likainen, ja hän vaikutti haluavan pakottaa läheisyyttä. Nainen oli erityisen järkyttynyt, kun mies kävi vessassa ovi auki.

Kun elokuva oli ohi, nainen kertoi lähtevänsä. Mies yritti halata häntä, mutta nainen torjui yrityksen ja poistui paikalta.

Yllättävä viesti paljasti miehen todelliset kasvot

Matkalla kotiin nainen sai mieheltä viestin, jossa tämä kysyi oliko kaikki kunnossa. Naisen vastattua menettäneensä kiinnostuksen edellisestä illasta, mies vastasi törkeästi syyttäen naista muiden miesten kanssa vehtaamisesta.

Somettajat reagoivat tapahtumaan hämmentyneesti, yksi heistä neuvoi olemaan menemättä tuntemattomien ihmisten kotiin juuri tämänkaltaisten tilanteiden vuoksi.

artikkelin avainsanat:
deittailu