Findance.com
02:10 - 05.03.2024 / maailmalta / Findance
Nainen petti miestään työpaikalla - Työkaveri uhkaa paljastaa suhteen

Nainen on ajautunut vaikeaan tilanteeseen työpaikkasuhteensa vuoksi. Vaikka hän haluaisi lopettaa suhteen, hänen rakastajansa on uhannut kertoa hänen poikaystävälleen, jos hän päättää suhteen.

Hän on myöntänyt Mirrorin mukaan, että suhde oli väärin ja ilmaissut häpeänsä siitä. Hän kertoi tunteneensa olonsa imarrelluksi saadessaan huomiota työpaikan esimieheltä, erityisesti kotona koetun vaikean ajanjakson aikana.

Nyt hänen salainen rakastajansa on uhannut kertoa suhteesta hänen "rakkaalle" kumppanilleen, jos hän ei itse tunnusta. Nainen tuntee itsensä jumittuneeksi ongelman keskelle, peläten perheensä hajoamista - hänellä on myös viisivuotias tytär.

Nainen jakoi tarinansa anonyymissä kirjeessä lehden palstalle. Hän kertoi, että työ, muotialan ostajana, sujui hyvin ja hänen kouluttajansa sai hänet tuntemaan olonsa mukavaksi, tehden selväksi, että hän oli kiinnostunut naisesta. Aluksi nainen ohitti kouluttajan flirttailut, mutta alkoi myöhemmin tuntea olonsa imarrelluksi, kun hänen kumppaninsa ei kiinnittänyt häneen enää niin paljon huomiota.

Tilanne kehittyi illan aikana, kun nainen tekstasi kouluttajalleen tuntiessaan itsensä yksinäiseksi, ja lopulta he alkoivat tavata ja harrastaa seksiä. Nainen kertoi, että suhde sai hänen elämänsä tuntumaan jälleen jännittävältä, ja kouluttaja oli kaikki, mitä hän toivoi rakastajalta.

"Eräänä iltana poikaystäväni teki todella paljon töitä päästäkseen aikaisin kotiin. Hän laittoi tyttäremme nukkumaan ja oli niin ihanaa hänen kanssaan, että se tuntui kuin olisin saanut läimäyksen kasvoille. Tajusin, että minulla on liikaa menetettävää. Sanoin kouluttajalle, etten voi nähdä häntä enää, hänen vastauksensa oli: "Se on sääli. Emme haluaisi, että poikaystäväsi saa tietää, vai mitä?".

Nainen pohti, yrittikö hänen rakastajansa kiristää häntä, ja lehden asiantuntijan neuvona oli, että näin todellakin oli. Asiantuntija huomautti myös, että rakastajalla on paljon menetettävää, jos hän tunnustaa suhteen, sillä hän on vanhempi ja ylempiarvoinen asemassa, mikä voi luokitella tilanteen seksuaaliseksi häirinnäksi.

Hän ehdotti, että naisen olisi parasta tunnustaa suhde itse, jotta hänen poikaystävänsä kuulisi siitä häneltä eikä joltain toiselta - tai että hän pitäisi asian itsellään ja pysyisi hiljaa.