Findance.com
12:10 - 04.03.2024 / maailmalta / Findance
Äiti suositteli tyttöystävää jättämään "kelvottoman" poikansa

Äiti on jakanut tarinansa siitä, miten hän rohkaisi poikansa tyttöystävää, Lilyä, lopettamaan suhteen heidän kanssaan, koska äiti uskoi, että Lily voisi saada parempaa.

Tämä 41-vuotias nainen kertoi Mirrorin mukaan, että hänen 20-vuotiaalla pojallaan ei ole halua hakea töitä tai mennä yliopistoon, hänellä on heikko työmoraali, ja hän viettää aikansa pelaamalla ja juhlimalla. Lily taas on ahkera opiskelija, urheilija ja toivoo tulevansa lääkäriksi.

Äiti kertoi, että nuori pari oli seurustellut kolme vuotta ja vaikka aluksi he vaikuttivat hyvältä parilta, pojan käytös oli huonontunut nopeasti. Äiti kertoi myös keskustelleensa Lilyn kanssa, kun tämä oli avautunut hänelle poikansa puuttuvasta draivista ja kunnianhimosta. Äiti kertoi sanoneensa Lilylle, ettei näe poikansa asenteen muuttuvan pian ja kehotti Lilyä miettimään omia tarpeitaan.

Kun Lily kysyi äidiltä, mitä tämä tekisi hänen tilanteessaan, äiti neuvoi häntä asettamaan itsensä ensin. Myöhemmin äiti kuuli, että Lily oli päättänyt suhteen pojan kanssa tekstiviestillä viitaten keskusteluihin pojan äidin kanssa.

Äiti on nyt huolissaan siitä, että hänen puuttumisensa tilanteeseen on saattanut aiheuttaa haittaa kaikille osapuolille. Hänen miehensä on myös ärsyyntynyt tilanteesta, uskoen, että Lilyn puuttuminen vain pahentaa pojan tilannetta. Äiti kaipaa myös Lilyn läsnäoloa.

Muut somettajat ovat yksimielisesti tukeneet äidin toimintaa, todeten, että äiti ei kehottanut Lilyä lopettamaan suhdetta, vaan harkitsemaan omia tarpeitaan. Heidän mielestään pojan pitäisi oppia, että teoilla on seurauksia, ja äidin puolisoa kehotettiin ottamaan enemmän vastuuta poikansa motivaatio-ongelmista.

artikkelin avainsanat:
parisuhde rakkaus vanhemmuus äitiys