Findance.com
04:10 - 29.02.2024 / maailmalta / Findance
Nainen avautuu: "Petin poikaystävääni hänen kaverinsa kanssa" - ja nyt kaduttaa

Nainen on hädissään ja etsii neuvoja petettyään kumppaniaan. 27-vuotias on ollut kumppaninsa kanssa kaksi vuotta, ja pari päätti äskettäin yrittää saada vauvan yhdessä.

Kuitenkin eräänä iltana ystävien kanssa ulkona ollessaan, hän alkoi jutella miehen kanssa, joka oli aikaisemmin käynyt kuntosalilla hänen poikaystävänsä kanssa. Kuvaillen 34-vuotiasta miestä erittäin itsevarmaksi ja suorapuheiseksi, nainen suostui ottamaan kyydin kotiin - ja he päätyivät menemään hänen asunnolleen "kahville".

"Hän esitteli minulle asuntonsa, joka päättyi makuuhuoneeseen", hän kirjoitti nimettömänä kirjeenä The Sun -lehden Dear Deidre -palstalle.

"Olisin pitänyt lähteä siitä, mutta en tehnyt niin. Annoin asioiden tapahtua - ja harrastimme seksiä kahdesti."

"Hölmöä oli, että kaduin sitä jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta annoin sen tapahtua uudestaan. Hän oli aiemmin sanonut, että hänellä on tehty vasektomia. Mutta olen silti huolissani ja ajattelen, että saatan olla raskaana."

"Entä jos hän valehteli minulle? Kadun todella sitä, mitä tein. Ironista kyllä, sen jälkeen poikaystäväni on antanut minulle paljon huomiota - ja kysyy jatkuvasti, miksi näytän niin alakuloiselta, mutta en voi antaa hänelle vastausta."

Vastauksessaan asiantuntija myönsi, että nainen oli käyttäytynyt "holtittomasti", mutta kehotti häntä tekemään luotettavan raskaustestin mahdollisimman pian, huomauttaen, että hän saattaa "huolehtia turhasta".

Jos testi osoittautuu positiiviseksi, hän ehdotti, että nainen ottaisi yhteyttä mieheen selvittääkseen, onko hän todella tehnyt vasektomian, sekä merkitsisi ylös päivämäärän, jolloin he olivat yhdessä, ja keskustelisi lääkärinsä kanssa siitä, milloin raskaus todella alkoi.

Suhdeasiantuntija kehotti myös naista pohtimaan, miksi hän "hairahtui niin helposti" - erityisesti, jos he suunnittelevat ryhtyvänsä vanhemmiksi yhdessä.

artikkelin avainsanat:
parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus