Findance.com
02:10 - 25.02.2024 / maailmalta / Findance
Mies petti vaimoaan "nostalgiasyistä"

36-vuotias mies on joutunut kohtaamaan seuraukset päätöksestään pettää vaimoaan "nostalgian" nimissä. Mies tuomittiin rumin sanoin tunnustettuaan toistuvat uskottomuutensa ex-kumppaninsa kanssa, kertoo Mirror.

Mies kirjoitti sosiaalisessa mediassa: "Haluan vain purkaa tuntojani. Minä ja vaimoni (32) olemme olleet yhdessä 13 vuotta. Suurimman osan avioliitostamme olemme olleet onnellisia, ei isoja riitoja, vain pieniä erimielisyyksiä. Sitten helmikuussa 2020 petin häntä ex-tyttöystäväni kanssa. En enää rakasta exääni, se oli vain mielihalua ja nostalgiaa."

Mies piti syrjähyppyä salassa kolme kuukautta, kunnes syyllisyydentunteet kävivät liian suuriksi ja hän tunnusti kaiken vaimolleen.

Hän sanoi: "Onnistuin pitämään sen salassa vaimoltani kolme kuukautta. Mutta syyllisyys kalvoi minua ja lopulta murruin ja tunnustin kaiken hänelle. Hän antoi anteeksi sillä ehdolla, että lopetan kaiken exäni kanssa ja että parannan tapojani."

Vaikka vaimo antoi hänelle toisen mahdollisuuden, mies jatkoi yhteydenpitoa ex-kumppaninsa kanssa. Hän jatkoi: "En lopettanut, ex ja minä edelleen tekstasimme ja tapasimme lounaalla pari kertaa. Sitten tunnustamisen jälkeen noin kuukauden päästä lopetin sen exäni kanssa, syyllisyys kävi sietämättömäksi. Olen lopettanut yhteydenpidon, estänyt hänet kaikista sosiaalisen median tileistäni, ja olen todella yrittänyt korjata avioliittoani, viettäen enemmän aikaa vaimon ja lasten kanssa."

Ex-kumppani onnistui kuitenkin ottamaan yhteyttä toisen reitin kautta ja pettävä aviomies väitti vastanneensa vain päättääkseen suhteen uudelleen.

"Sen sijaan, että olisin estänyt hänet uudestaan, vastasin hänen viesteihinsä odottaen päättäväni asiat hänen kanssaan sovinnollisesti, mutta hän yhä yritti. Joten estin hänet uudestaan."

Hän luuli päässeensä kuin koira veräjästä, mutta sitten hänen vaimonsa alkoi käyttäytyä "kylmemmin kuin tavallisesti", kunnes hän lopulta kohtasi hänet "anonyymin lähettäjän" lähettämien tuoreiden keskustelujen kuvakaappausten kanssa ex-kumppaninsa kanssa. Postaus jatkui: "Vaimoni oli raivostunut, vihaisin mitä olen koskaan nähnyt.

"Osa viesteistä sisälsi loukkaavia asioita vaimostani. Ilmeisesti hän halusi avioeron, mutta anelin häntä harkitsemaan uudelleen ja selitin, että kaikki viestit olivat ajalta, kun petin häntä vielä."

Viimeinen pisara vaimolle tuli, kun hänelle lähetettiin lisää kuvakaappauksia ilmeisesti ex-kumppanilta ja hänen ystäviltään ja perheeltään. Aviomies lisäsi: "Viestit ovat ilkeämielisiä ja manipuloivia, vihjaten, että minulla on edelleen salasuhde exän kanssa."

"Tämä mursi vaimoni entisestään. Mikään selitys eikä anelu mene läpi ja luulen, että tämä on se. Avioliittoni on virallisesti ohi, enkä voi tehdä asialle mitään."

Hänen tunnustuksensa kohtasi odotetusti tuomitsevan vastaanoton somessa. Eräs kirjoitti: "Kaveri on niin suodattamatonta roskaa," kun taas toinen lisäsi: "Mikä idiootti". Solvaukset jatkuivat, kun eräs kirjoitti: "Hän sai mahdollisuuden, jota hän ei ansainnut, ja ei ainoastaan jatkanut keskustelua suhteensa kumppanin kanssa (ja todennäköisesti enemmän kuin vain keskustelua), mutta hän puhui pahaa vaimostaan, jota hän väittää rakastavansa."

Yksi henkilö ehdotti toista nostalgiaa, jonka mies olisi voinut valita avioliittonsa sijaan: "Yleensä kun teen jotain, mitä kadun nostalgian vuoksi, on huonon, vanhan Star Warsin katsominen."

artikkelin avainsanat:
parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus