Findance.com
00:10 - 22.02.2024 / maailmalta / Findance
Vessaraivo! Nainen käytti miesten WC:tä pitkän jonon vuoksi

Nainen, joka kärsii ärtyvän suolen oireyhtymästä ja tarvitsee pääsyn wc:hen nopeasti, on herättänyt keskustelua kertomalla, miten hän käytti miesten wc:tä ostoskeskuksessa, koska naisten wc:n jonossa oli pitkä.

23-vuotias nainen kertoi sosiaalisessa mediassa, että hän meni miesten wc:hen, kun naisten wc:n jonossa oli suuri tungos. Naisen ystävä tarjoutui seisomaan ovella hänen käyttäessään wc:tä.

Ulos tullessaan nainen kohtasi riidan, jossa toinen nainen syytti häntä "oikeudenmukaisuuden puutteesta" ja sanoi, että "ei voi vain ohittaa jonoa". Ystävä puolusti häntä sanomalla, että kyseessä oli hätätilanne, mihin toinen nainen vastasi, että "jos et voi pidätellä, sinun pitäisi vain käyttää vaippaa ulkona ollessasi".

Nainen puolustaa valintaansa

Nainen selitti Mirrorin mukaan, että hänellä on ärtyvän suolen oireyhtymä ja tarvitsee pääsyn wc:hen välittömästi.

"Minulla on ollut pari nöyryyttävää kokemusta julkisesti, joita en halunnut toistaa. Tunsin terävän kivun vatsassani ja tiesin tarkalleen, mitä se tarkoitti", hän kertoi.

Nainen soitti siskolleen etsien myötätuntoa, mutta tämäkin sanoi, että naisen käytös oli "epäsopivaa".

Sisko ehdotti, että hän olisi voinut ohittaa jonon naisten wc:ssä, "mikä olisi ollut mielestäni erittäin töykeää".

Nainen lisäsi: "Jos olisin voinut pidätellä, olisin ehdottomasti odottanut jonossa. Kyllä, jonottaminen wc:n käyttöä varten on epämukavaa, mutta se kuuluu aikuisuuteen. En olisi tehnyt tätä muissa olosuhteissa, mutta minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa."

Muut sivuston käyttäjät olivat samaa mieltä hänen toiminnastaan ja sanoivat, että naiset, jotka kohtasivat hänet, olisivat voineet olla empaattisempia hänen tilanteensa suhteen.

"Voi hyvänen aika, ihmiset suuttuvat niin helposti vessojen ja sukupuolen suhteen! Euroopassa monet julkiset wc:t ovat sukupuolineutraaleja. Kukaan ei välitä, kuka on kopissa, he tekevät asiansa, peseytyvät ja lähtevät."

artikkelin avainsanat: