Findance.com
12:10 - 05.11.2023 / maailmalta / Findance
Poikaystävä joutui tunnustamaan, mitä hierojan kanssa tapahtui

The Sunin mukaan eräs nainen koki pettymyksen, joka on ylitse muiden. Hän heräsi aamuun, joka muutti hänen näkemyksensä parisuhteesta ikuisesti.

Poikaystävä tunnusti tekstiviestissä olevansa syypää hänen terveysongelmiinsa: naisen hoitama sukupuolitauti, trikomoniaasi, oli seurausta poikaystävän syrjähypystä, joka tapahtui miehen hierojan kanssa.

Luottamus koetuksella

Kahdeksantoista kuukautta kestäneen suhteen aikana nainen uskoi löytäneensä rinnalleen uskollisen kumppanin. Pettäjä oli kuitenkin rikkonut luottamuksen perustavanlaatuisella tavalla.

Naisen aiemmin asettama raja pettämiselle oli ylitetty, ja nyt hän joutui kohtaamaan ankaran todellisuuden: voiko suhteeseen jäädä, kun luottamus on mennyttä?

Kun nainen jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa, yhteisö otti hänet avosylin vastaan. Neuvoja ei kaivattu, ainoastaan moraalista tukea tässä ristiriitojen riepottelemassa tilanteessa. Käyttäjät vakuuttivat häntä päätöksen oikeellisuudesta ja kehottivat jatkamaan elämää eteenpäin ilman pettäjää.

Ristiriitaiset tunteet

Vaikka nainen oli aluksi suostunut pariterapiaan, hän päätyi myöhemmin toisenlaiseen päätökseen.

Poikaystävä oli varannut itselleen neuvonta-ajan, mutta naisen päätös pysyi: hän ei halunnut antaa anteeksi.

Tunteet olivat ristiriitaiset; vaikka kaipuu entiseen oli kova, naisen sisäinen suojamekanismi ohjasi häntä poispäin uusilta mahdollisilta sydänsuruilta.

Viimeisenä neuvona yhteisöltä oli katkaista kaikki yhteydenpito pettäjään. Tämä estäisi mahdollisen manipuloinnin ja antaisi naiselle tilaa parantua ja jatkaa elämäänsä ilman entistä poikaystävää.