Findance.com
12:10 - 28.10.2023 / viihde / Findance
Instagram-Michelle saa kritiikkiä "vähävaatteisista" fitness-videoista

Kun pilates-ohjaaja Michelle Laframboise julkaisi videon, jossa treenasi vähäpukeisessa uima-asussa, hän ei odottanut saavansa niin voimakkaita negatiivisia reaktioita.

Tämä n. 40-vuotias fitness-intoilija kuvaili saamiaan kommentteja "inhottaviksi". Kommentit olivat täynnä kehosheimausta, ikäsyrjintää ja sovinismia, kertoo The Sun.

Nettikiusaajien kohteeksi

Michelle kertoi Instagramissa saaneensa lukuisia loukkaavia kommentteja. Häntä muun muassa kehotettiin ”pukemaan vaatteita päälle” ja lopettamaan ”typerät uima-asutreenit”. Joku syytti häntä ”säälittäväksi huomionhakijaksi”.

Vaikka kommentointi olisi ollut helppo kytkeä pois päältä, Michelle päätti jättää sen päälle. Hänelle oli tärkeää, että positiiviset kommentit ja tuki pääsivät myös esille. Michelle totesi, että jos edes yksi nainen saisi hänen sisällöstään jotakin hyötyä, se tekisi kaikkien kamalien kommenttien lukemisen arvoiseksi.

Tukea ja uusi projekti

Onneksi Michelle on saanut myös paljon tukea. Hän on parhaillaan luomassa Menofitmethod-yhteisöä, joka keskittyy auttamaan naisia vaihdevuosien aikana.

Michelle, joka itsekin käy läpi tätä elämänvaihetta, kertoi ymmärtävänsä sen tuomat haasteet - identiteetin etsintä, lasten itsenäistyminen, avioerot, ikääntyvät vanhemmat ja työelämän stressit.

Viimeinen sana

Michelle korostaa, että hän ei aio pyytää anteeksi valintojaan eikä anna negatiivisten kommenttien vaikuttaa elämäänsä. Hän haluaa rohkaista muita omaksumaan itsensä, riippumatta muiden mielipiteistä.

”Teidän mielipiteenne minusta ei ole minun asiani”, hän sanoi lopuksi.

Ja niille, jotka ovat kokeneet itsekritiikkiä tai epävarmuutta iästään tai ulkonäöstään, Michelle muistuttaa: ”He eivät omista sinua. SINÄ omistat itsesi.”

TikTok-video

@michelledoespilates #bootyband #bootybandsworkout #resistancebandworkout #standingpilates #pilates #pilatesworkouts #pilatesinstructor #pilatesbody #pilateslovers #pilatesathome #pilatesmat #pilatesabs #pilatesvideos #homeworkout #menopausetok #menopausefitness #menopauseweightloss

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!