Findance.com
20:10 - 14.09.2023 / maailmalta / Findance
Miehellä järkyttävä tapa: hakee aamukahvia ja jättää lapset autoon
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Moni vanhempi tuntee arjen kiireet ja haasteet, erityisesti lasten ollessa pieniä. Monet luopuvat omista pienistä iloistaan taatakseen lastensa turvallisuuden.

Mutta yksi äiti koki järkytyksen saatuaan tietää miehensä jättävän lapsensa autoon käydessään noutamassa aamukahvinsa.

"Aviomieheni hoitaa tyttäriemme, 2,5-vuotiaan ja 8 kuukauden ikäisen, aamuiset kyydit. Sain hiljattain tietää, että hän käy Starbucksissa 2-3 kertaa viikossa ja jättää tyttäremme autoon käydessään noutamassa tilauksensa", nainen kertoi Mirrorin mukaan.

Vain muutama minuutti?

Miehen mukaan kahvin hakemiseen menee alle kaksi minuuttia, ja pisimmillään hän on joutunut odottamaan viisi minuuttia. "Hän laittaa tilauksen etukäteen mobiilisovelluksella, pysäköi auton kahvilan eteen ja jättää auton päälle lastemme kanssa. Hän vakuuttaa lukitsevansa auton, jotta kukaan muu ei pääse sisään," vaimo kertoi.

Vaikka mies vakuutti kyseessä olevan "ei niin vakavaa", vaimo antoi miehelleen monta pahinta skenaariota ja vaati, ettei mies enää toimisi näin. Monet keskusteluun osallistuneet ottivat kantaa puolesta ja vastaan, pohtien turvallisuuden ja lain näkökulmaa.

Kotiin espressokone?

Yksi viisilapsinen isä, jolla on "kahviriippuvuus", ehdotti humoristisesti: "Osta espressokone, säästä rahaa, juo parempaa kahvia ja vältä tämä ongelma jatkossa."

Monet muutkin neuvoivat juomaan kahvin kotona.

Toiset huomauttivat lisäksi, että jos mies jatkaa lasten jättämistä autoon, lastensuojeluviranomaiset saattavat puuttua asiaan.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!