Findance.com
12:10 - 07.09.2023 / maailmalta / Findance
TikTok-tähti ja opettaja pidätetty: Epäillään salaa kuvatusta seksistä ja sukupuolitautien levittämisestä

Bangkokissa asuva englanninopettaja ja TikTok-vaikuttaja Luke Rockwell on syytetty seksuaalisesta kanssakäymisestä 16-vuotiaan faninsa kanssa, jota hän salaa kuvasi.

Uhri sai Rockwelliltä sukupuolitaudit tippurin ja klamydian.

29-vuotias floridalainen pidätettiin Bangkokissa. Hänellä oli yli miljoona seuraajaa TikTok-tilillään, joka on sittemmin muutettu yksityiseksi.

Kohtaamiset sosiaalisen median kautta

Rockwellin kerrotaan käyttäneen sosiaalisen median vaikutusvaltaansa hyväksi ja ottaneen yhteyttä tyttöön Instagramin kautta. NBC:n mukaan hän oli harrastanut seksiä hänen kanssaan useita kertoja ja salaa kuvannut näitä tapaamisia.

Uhri ja Rockwell olivat aluksi käyttäneet ehkäisyä, mutta Rockwell sai tytön vakuuttuneeksi, ettei suojaa tarvittu. Kolme päivää viimeisen tapaamisen jälkeen tyttö alkoi tuntea kipua ja kertoi äidilleen suhteestaan.

Vakavat terveydelliset seuraukset

Kun tyttö vietiin sairaalaan, lääkärit vahvistivat, että hän oli saanut tippurin ja klamydian. Viranomaiset laativat nopeasti pidätysmääräyksen Rockwellille.

Vaikka Thaimaan laki sallii seksuaalisen kanssakäymisen 15-vuotiaana, on edelleen laitonta osallistua "sopimattomiin tekoihin" alle 18-vuotiaiden kanssa avioliiton ulkopuolella.

Vapautettiin takuita vastaan

Rockwellia epäillään seksistä alaikäisen kanssa ja seksuaalisten tekojen tallentamisesta, kertoi Thaimaan poliisin edustaja.

Rockwell ilmestyi oikeuteen tällä viikolla ja hänet vapautettiin takuita vastaan. Takuusummaa ei ole tällä hetkellä tiedossa.

artikkelin avainsanat:
Luke Rockwell TikTok