Findance.com
02:10 - 04.09.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja asteli bikineissä rannalla ja koki järkytyksen

TikTok-vaikuttaja oli tyrmistynyt, kun tarjoilija erehtyi pitämään hänen vaatekappalettaan tiskirättinä ja heitti sen roskiin Mykonoksen rannalla, Kreikassa.

Daisy oli käynyt uimassa ja palasi aurinkovarjoonsa vain huomatakseen, että hänen "lempihameensa" oli kadonnut.

Skotlannista kotoisin oleva, nyt Lontoossa asuva Daisy sai kuulla henkilökunnalta, että hänen hameensa oli heitetty pois kuin tavallinen jätte. Hän kertoi TikTok-videossaan kokemastaan:

"Olen juuri rantaklubilla, ja tarjoilija heitti vaatteeni roskiin. Hän luuli hameeni näyttävän rätiltä. Joten kun tulin vedestä bikineissäni, minulla ei ollut mitään muuta päälleni."

Kun Daisy näytti likaista valkoista hamettaan, hän lisäsi:

"Katso, löysin sen. Se on kammottava. Ja nyt, minun on käveltävä ympäriinsä käyttäen tätä typerää roskahametta. Olen todella surullinen, ja olen myös hieman loukkaantunut, koska tämä on lempihameeni koko maailmassa. Kertokaa minulle, ettei tämä näytä rätiltä?"

Sosiaalisen median käyttäjät eivät tue Daisya

Monet sosiaalisen median käyttäjät eivät tällä kertaa ole Daisyn puolella, väittäen hänen olevan itse syyllinen pienen vaatekappaleensa vuoksi.

Eräs kommentoija sanoi: "Se näyttää rätiltä. Jos olisin töissä jossain ja näkisin tuon roskan näköisen kankaanpalan, heittäisin sen myös pois."

Toinen lisäsi: "Jos hän luuli sen olevan rätti, se oli rehellinen erehdys."

Joku toinen myönsi: "Ainakin nyt se näyttää likaiselta rätiltä."

TikTok-video

@daisydrewvlogs

trash

artikkelin avainsanat:
Daisy Drew naiskauneutta TikTok