Findance.com
02:10 - 03.09.2023 / viihde / Findance
TikTok-hottis paljastaa: Pyydän ensitreffeillä miestä näyttämään tilinsä saldon
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

TikTok-vaikuttajana toimiva Sofia Franklyn on herättänyt vilkasta keskustelua verkossa paljastettuaan pyytävänsä miehiltä nähtäväksi heidän pankkitilinsä saldon ensitreffeillä.

Franklynin lausunto jakoi voimakkaasti hänen seuraajiaan, kun hän tarkensi syyksi halunsa deitata vain varakkaita miehiä, raportoi The Sun.

"Olen menestyvä, joten miksi en kysyisi?"

Franklyn kertoi äskettäisessä podcast-jaksossaan "Sofia with an F", kuinka hän on pyytänyt kolmea viimeisintä deittikumppaniaan näyttämään pankkitilinsä saldon jo ensitreffeillä.

Kun podcastin toinen vieras, sosiaalisen median tähti Leo Skepi, tiedusteli syytä tähän, Franklyn perusteli:

"Minulla on työ, olen erittäin menestyvä. Joten mielestäni minulla on jokainen oikeus kysyä, olemmeko samalla tasolla vai tuhlaanko aikaani."

Hän jatkoi selittämällä, kuinka iän myötä hänen suhtautumisensa deittailuun on muuttunut.

"Olen 30-vuotias, minulla ei ole aikaa leikkiä", hän totesi.

Seuraajien sekoittuneet reaktiot

Franklynin paljastus sai aikaan monenlaisia reaktioita. Monet kritisoivat häntä materialistisesta suhtautumisestaan rakkauteen, kun taas toiset ymmärsivät hänen näkökulmansa.

Eräs kommentoija huomautti: "Kun puhut vanhalle naimisissa olevalle parille, he eivät koskaan mainitse rahasta. He puhuvat muistoista, lapsista, mahdollisesti lastenlapsista, ystävistä, matkoista ja hauskoista tarinoista."

Toisaalta eräs seuraaja ilmaisi tukensa Franklynille todeten: "Samalla tasolla oleminen on nykyään avain. En tuhlaa aikaani miehiin, jotka eivät voi maksaa omaa osuuttaan!"

@sofiafranklyn I think im just being efficient? #sofiawithanf

Suora ja rehellinen suhtautuminen rahaan?

Vaikka monet pitivät Franklynin lähestymistapaa rahaan liian suorana, toiset kiittelivät hänen rehellisyyttään. Eräs kommentoija mainitsi: "En ole varma, tuleeko rakkaus dollarilappujen muodossa, mutta ainakin olet suorapuheinen."

Franklyn perusteli myös, että vaikka mies kieltäytyisi näyttämästä hänelle tilinsä saldoa, hän saattaisi silti harkita toisia tai kolmansia treffejä. Hän korosti kuitenkin, että asia olisi edelleen hänen mielessään ja hän ottaisi sen uudelleen puheeksi.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!