Findance.com
02:10 - 02.09.2023 / viihde / Findance
TikTok-kurvittarelle tarjottiin yli 200 euroa pierusta purkissa

Netissä toimivat vaikuttajat ja sisällöntuottajat saavat usein erilaisia pyyntöjä seuraajiltaan, mutta TikTok-vaikuttaja Lola Mason, tunnettu myös nimellä Mama Plugs, paljasti hiljattain saaneensa yhden kummallisimmista pyynnöistä ikinä, raportoi Daily Star.

Liverpoolilainen mies tarjosi hänelle 200 puntaa (n. 230 euroa), mikäli hän pieraisisi purkkiin ja lähettäisi sen hänelle postitse.

Pieru purkissa - Uusi verkkotrendi?

28-vuotias Lola, joka on työskennellyt nettikameratyttönä yli vuosikymmenen, on tottunut saamaan mitä erikoisempia pyyntöjä. Hänen historiaansa kuuluu mm. paahdettujen papujen kaataminen kasvoilleen sekä kylpeminen sinapissa.

TikTok-videossa Lola kieritti kannen lasipurkkiin kuvatekstillä, joka kertoi Liverpoolissa asuvan miehen erikoisesta pyynnöstä. Hän kuvasi tätä "tyypilliseksi tiistaiksi", mikä antaa ymmärtää, että erikoiset pyynnöt ovat hänelle arkipäivää.

@mamaplugsx Typical Tuesday #fyp #accountant #onlyplants

Seuraajien hämmästys ja huvitus

Lolan julkaisema video herätti suurta huomiota ja monet kommentoivat sitä huvittuneina ja hämmentyneinä. Yksi käyttäjä totesi, että ihmiset ovat valmiita ostamaan mitä tahansa, kun taas toinen pohti humoristisesti, oliko video merkki siitä, että hänen pitäisi alkaa myymään omia pierujaan purkissa.

@mamaplugsx Every single time #fyp

Mikä on seuraava verkkotrendi?

Vaikka Lolan kokemus saattaa kuulostaa monille erikoiselta, se korostaa sitä, kuinka monimuotoista ja odottamatonta sisällöntuotanto verkossa voi olla. Pieru purkissa voi olla vain yksi monista erikoisista trendeistä, jotka nousevat ja laskevat nopeasti internetin syövereissä. Kuka tietää, mikä on seuraava suuri juttu?

artikkelin avainsanat:
Lola Mason Mama Plugs naiskauneutta TikTok