Findance.com
18:10 - 25.08.2023 / viihde / Findance
42-vuotias TikTok-nakuilija hehkuttaa: "Olen uusi MILF kaupungissa"

TikTok-vaikuttaja Chrissie Wunna, 42-vuotias glamour-malli, on ottanut tehtäväkseen näyttää maailmalle, että ikä on pelkkä numero.

Kaksi lasta synnyttänyt ja yli kahden vuosikymmenen mittaisen uran luonut Chrissie on päättänyt olla piilottelematta ikäänsä.

Ura nousukiidossa 20 vuoden jälkeen

Vaikka Chrissie aloitti malliuransa jo 20-vuotiaana, hän tuntee, että vuodet ovat vain lisänneet hänen viehätysvoimaansa.

Toisin kuin monet naiset, jotka saattavat tuntea yhteiskunnallista painetta vanhetessaan, Chrissie uskoo iän vain parantaneen hänen uraansa.

Chrissie kertoo Daily Starille yllättyneensä positiivisesta vastaanotosta, jonka hän on saanut:

"Olen aivan ällistynyt, mutta eikö olekin mahtavaa, että saan niin hurjaa, mutta ihanaa palautetta. Olen uusi MILF kaupungissa ja heilutan lippua meille vanhemmille naisille, jotka 'silti pärjäävät'."

@chrissiewunna3 Love songs #chrissiewunna #eBayWintern #fyp #foryou #followme

Kehopositiivisuus voimavarana

Chrissie on vahva kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja tuntee olonsa jopa itsevarmemmaksi nyt kuin kaksikymppisenä.

"Tunnen oloni paljon mukavammaksi omassa nahassani," hän pohtii.

Vaikka yleisesti oletetaan, että vanhemmat naiset saavat nettikiusaajilta negatiivista palautetta seksuaalisuutensa ilmaisemisesta, Chrissien kokemus on ollut pääosin positiivinen. Hän kertoo, että saa vain harvoin kommentteja, joissa kehotetaan häntä peittämään itsensä.

Chrissie pitää nakuilua voimauttavana ja itseilmaisun muotona.

Hän toteaa Daily Starille: "Olen itsevarmin, kun olen alaston. Mielestäni se on vapauttavaa, se on seksikästä, ja on hyvä, että ihmiset näkevät naisen nauttivan kehostaan, pitävän hauskaa ja juhlivan aistillisuuttaan."

@chrissiewunna3 #chrissiewunna #fyp #foryou #followme #freakdeaky #skincareasmr

Stereotypioiden murtaminen

Chrissie ei näe itseään perinteisenä naisena. Hän hehkuttaa vilkasta, estotonta luontoaan:

"En ole nainen, joka pesee miesten alusvaatteita, leipoo kirsikkapiirakoita ja kiillottaa valkoista aitaa. Olen nainen, joka marssii sisään yön jälkeen, käyttäen vain sinun solmiotasi ja vetäen sinut makuuhuoneeseen jatkaakseen juhlaa. Ja se on OK!"

Tämä rohkea kahden lapsen äiti ei ainoastaan uudelleenkirjoita normeja vanhemmille naisille malliteollisuudessa, vaan rohkaisee myös naisia kaikkialla rakastamaan ja juhlimaan kehojaan missä iässä tahansa.

@chrissiewunna3 #chrissiewunna #fyp #foryou #followme

artikkelin avainsanat:
Chrissie Wunna naiskauneutta TikTok