Findance.com
12:10 - 23.08.2023 / maailmalta / Findance
TikTok-naisen nakuahdinko! - "Minulla ei ollut mitään päällä"

TikTok-vaikuttaja Kelsey McWilliamin, 31, yökerhokokemus osoittaa, kuinka arvaamattomia ja yllättäviä tilanteita voi sattua kesken iloisen illanvieton.

Kun Kelsey päätti poiketa yökerhon vessassa, hän ei osannut aavistaa, että joutuisi pian epätavallisen varkauden uhriksi.

Päätös ottaa jumpsuit kokonaan pois WC-kopissa johti siihen, että tuntematon nappasi sen suoraan lattialta!

"Olin shokissa. En voinut uskoa, että joku todella vei asuni niin nopeasti. Jäin istumaan koppiin ilman vaatteita, miettien miten pääsisin ulos", Kelsey kertoo.

"Tätä kohtaa ihmiset eivät ymmärrä. Olin 18-vuotias, joten en tarvinnut alusvaatteita. Minulla ei ollut mitään päällä. Se on tarinan pahin osa."

Odottamaton pelastaja

Vaikka Kelsey oli jumissa ilman puhelintaan ja laukkuaan, eräs hyväntekijä sai tietää varkaudesta ja ryhtyi toimiin. Puolen tunnin etsinnän jälkeen jumpsuit löytyi ja palautettiin omistajalleen.

Kelseyn pelastajan mukaan varas oli viisikymppinen vanhempi nainen, jonka hän löysi tupakointialueelta.

Kelsey sanoo kiitollisena: "Hän pelasti illan. Vaikka emme koskaan tavanneet kasvokkain, olen ikuisesti kiitollinen hänelle."

Opiksi tuleville illoille

Tämän kokemuksen jälkeen Kelsey on ollut varovaisempi yöelämässä. "Enää en riisuudu kokonaan julkisissa vessoissa. Se oli opetus minulle."

Kelsey McWilliamin tarina on erikoinen muistutus siitä, kuinka arvaamattomia tilanteita voi syntyä, kun vähiten odottaa.

Seuraavalla kerralla kun suuntaat yökerhoon, muista Kelseyn tarina - ja pidä huolta vaatteistasi!

TikTok-video

@kelsey_marrabelle Replying to @debbie_ginge as promised! #storytime #millenialsoftiktok #throwbackthursday

artikkelin avainsanat:
TikTok