Findance.com
02:10 - 23.08.2023 / viihde / Findance
Suosituin TikTok-takamus? Nyt avautuu Leah

Leah Mifsud, joka on hankkinut maineen TikTokin suosituimman takamuksen omistajana, on paljastanut salaisuudet hänen menestyksensä takana, kertoo Daily Star.

Lähes 900 000 seuraajan TikTok-tähti, Leah Mifsud, on luonut suurimman osan sisällöstään yksinkertaisilla videoilla, joissa hän kävelee kamerasta poispäin. Klipit, joissa hän kävelee tiukkojen shortsien tai joogahousujen kanssa, ovat olleet valtava hitti faneilleen.

Leah, joka on kotoisin New Jerseystä, myöntää Daily Starin mukaan: "En osaa tanssia lainkaan, mutta kun aloitin 'Walk Away' -videot, ne toivat minulle valtavan suosion."

Aitous ja persoonallisuus avaimina

Vaikka Leah kokeili aluksi seurata TikTokin trendejä, hän huomasi nopeasti, että yksinkertaiset "kävele poispäin" -videot olivat hänen juttunsa.

"En koskaan ajatellut, että minulla olisi iso takamus, mutta kaikki muut sanoivat niin. Mutta mitä minä tiedän, en näe taakseni", Leah nauraa.

@leah_mifsud

Its getting hot in hereeee

Avain suureen takamukseen: Ruokavalio ja liikunta

Kysyttäessä, miten hän on saavuttanut tunnustetun takamuksensa, Leah kertoi OnlyStans-podcastissa, että oikea ruokavalio ja liikunta ovat avain.

"Syöminen. Paljon syömistä. Se on avain", hän korostaa.

"Kun luulet syöväsi ja nostavasi raskaita painoja tarpeeksi, et todellisuudessa tee sitä. Syö niin paljon kuin pystyt ja tee kovia liikkeitä, kuten kyykkyjä."

Lisäksi hän mainitsee, että ratsastus on myös auttanut muokkaamaan hänen vartaloaan, vaikka se ei ole kaikille mahdollista.

@leah_mifsud My daily stroll #fyp

artikkelin avainsanat:
Leah Mifsud naiskauneutta TikTok