Findance.com
02:10 - 15.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja passitettiin kotiin liian paljastavan asun vuoksi - "Opettajat vain kateellisia ulkonäöstäni"

Näyttävän asun valinta koitui ongelmaksi TikTok-palvelussa vaikuttavalle nuorelle naiselle, kun hänet kotiutettiin koulusta muka epäsopivan pukeutumisen vuoksi.

Kohuasu esitellään TikTok-videolla

20-vuotias Ryanne-Reneé Doty Arizonasta, Yhdysvalloista, osallistui kampaajakoulutukseen, kunnes asuvalinta herätti keskustelua.

Hän jakoi kokemuksensa TikTokissa ja pyysi seuraajiltaan mielipiteitä pukeutumisestaan. Videon tekstit kertoivat, kuinka hänet oli lähetetty kotiin epäsopivan vaatetuksen vuoksi.

Mikä asussa oli vikana?

Dotyn esittelemässä asussa oli musta T-paitamekko, jonka sivuilla oli värikkäitä raitoja. Yhdistelmään kuuluivat myös läpinäkyvät mustat sukkahousut. Vaikka mekko ei vaikuttanut paljastavalta, se aiheutti kuitenkin närää.

Ryanne-Reneé on vakuuttunut, että kyseessä on kateus: "Opettajat ovat vain vihaisia, koska olen heitä paremman näköinen. Tämä asu ei ole lainkaan epäsopiva."

TikTok-käyttäjät kommentoivat tapausta

Sosiaalisessa mediassa näkemykset jakautuivat. Osa katsojista piti mekkoa liian tiukkana ja häiritsevänä, toiset taas kritisoivat asukokonaisuuden läpinäkyvyyttä.

Ryanne-Reneé puolusti asuvalintaansa toisessa julkaisussaan, osoittaen asunsa olevan läpinäkyvä vain tietyissä tilanteissa.

"Se on läpinäkyvä vain, kun levitän jalkojani. Eikä se ole ylhäältä läpinäkyvä", hän selvensi.

Monet yhtyivät nuoren naisen näkemykseen, pitäen koulun reaktiota ylilyöntinä.

"Sinulla oli myös sukkahousut päällä! Mielestäni he olivat aivan liian kohtuuttomia", eräs kommentoija huomautti.

Asu nähdään TikTok-videolla

@ryannexrenee

artikkelin avainsanat:
TikTok