Findance.com
14:10 - 14.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-tähdet eroavat - "Olemme molemmat nyt sinkkuja"

7 miljoonan seuraajan TikTok-tähti Anna Paul on ottanut kantaa suhteeseensa pitkäaikaisen kumppaninsa Glen Thomsonin kanssa, kun fanit alkoivat spekuloida heidän suhteensa tilaa.

Anna ei ollut jakanut kuvia Glenistä useisiin viikkoihin ja parin yhteisen loman puuttuminen oli monelle huolenaihe, kertoo Daily Star.

Suhde päättyi kahdeksan vuoden jälkeen

Anna, joka aloitti seurustelun Glenin kanssa ollessaan 16-vuotias, vahvisti fanien epäilykset sydäntäriipaisevassa päivityksessään.

Hän kertoi seitsemälle miljoonalle seuraajalleen: ”Glen ja minä erosimme. Emme enää ole suhteessa ja olemme nyt molemmat sinkkuja.”

Anna korosti, että ero oli molemminpuolinen ja he ovat yhä hyvissä väleissä. Glenin vastine oli myös rakentava: ”Tiedän, että tämä tulee yllätyksenä, mutta olemme molemmat erittäin hyvissä väleissä ja säilytämme aina paikan sydämissämme toisillemme.”

Fanit reagoivat syvästi

Uutinen erosta sai fanit reagoimaan voimakkaasti. Monet ilmaisivat surunsa ja tuen viesteissään.

Eräs fani kirjoitti: ”Tämä pilasi päiväni. Olen todella pahoillani.”

Toisen fanin kommentti oli myötätuntoinen: ”En voi kuvitella, kuinka vaikeaa tämä teille on. Lähetän rakkautta.”

Joku kommentoi: ”Itken. Tuntuu kuin juuri minulle olisi jätetty.”

Neljäs fani lisäsi, että Anna ja Glenin suhde oli yksi aidoimmista TikTokissa ja kiitti heitä jaettujen muistojen vuoksi.

Sometähdet vaikuttavat

Anna Paulin ja Glen Thomsonin ero on muistutus siitä, kuinka julkisuuden henkilöiden elämä ja heidän suhteensa voivat vaikuttaa niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa.

Se korostaa sosiaalisen median voimaa yhdistää ihmisiä ja antaa heille mahdollisuuden jakaa elämänsä hetket - niin ilot kuin surut.

Erovideota on katsottu jo yli 30 miljoonaa kertaa

@anna..paull

Please be nice in the comments, its allll love

artikkelin avainsanat:
Anna Paul Glen Thomson TikTok