Findance.com
02:10 - 12.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-tähteä kritisoidaan suurista rinnoista ja takapuolesta - "Vanhat ihmiset ovat julmimpia"

TikTok-vaikuttaja Georgia kertoo jatkuvasta huomiosta, jonka saa isojen rintojensa ja suuren takapuolensa vuoksi.

Nuori nainen on The Sunin mukaan avoimesti kertonut kuinka häntä pilkataan jatkuvasti hänen luonnollisesti suurten rintojensa ja ison takamuksensa vuoksi.

Vaikka Georgialla on kurvikas kokonaisuus, hän on usein joutunut kohtaamaan negatiivisia kommentteja ulkonäkönsä vuoksi – jopa hänen oma äitinsä on tehnyt huomioita.

Georgian videon alussa hän jakoi itsestään selfien, jossa hän poseerasi peilin edessä näyttäen kurvikkaan vartalonsa.

Hän sanoi: "POV: Et ole lihava, mutta et ole myöskään laiha, ja sinulla on luonnollisesti suuret rinnat ja takapuoli."

Julkaisussaan Georgia jakoi kuvan kahdesta työmiehestä, kertoen kuinka tällaiset miehet usein katsovat häntä ja sanovat: "Oi oi seksikäs, katsokaa noita meloneja ja perää."

Ei ole vain nuoria miehiä, jotka tekevät kommentteja. Georgia kertoi myös, kuinka vanhemmat ihmiset voivat tehdä huomioita hänestä. Hän jakoi kuvan ryhmästä vanhempia ihmisiä, väittäen, että tällaiset ihmiset yleensä kommentoivat: "Nuoret näinä päivinä ovat vähän tukevia, eivätkö olekin?"

Georgia paljasti myös, että laihemmat naiset eivät ole myöskään malttaneet olla kommentoimatta. Hän jakoi kuvan nuoresta, hoikasta naisesta, kertoen kuinka tällaiset naiset usein sanovat: "Olen niin kateellinen itsevarmuudestasi!"

Lopuksi Georgia sanoi, että jopa hänen äitinsä tekee huomioita, erityisesti siitä ruoasta, jonka hän syö. Hänen äitinsä usein kysyy: "Otatko todella toisen sipsipussin? Et voi käyttää tuota mekkoa tänä viikonloppuna..."

@gmayaaaaaa how it be size 12 girlies #miamimyamy #pov #foryou #relatable

Georgian TikTok-video on selvästi tehnyt vaikutuksen moniin, sillä se on kerännyt valtavasti katselukertoja. Monet sosiaalisen median käyttäjät voivat samaistua Georgiaan ja ovat olleet innokkaita ilmaisemaan tämän kommenteissa.

Kommenteissa hehkutetaan muun muassa: "100% juuri näin" Toinen lisäsi: "Ensimmäinen on niin samastuttava."

@gmayaaaaaa

Monille Georgia Maya on esimerkki rohkeudesta puolustaa itseään ja olla ylpeä omasta vartalostaan huolimatta ympäröivän yhteiskunnan asenteista.

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta TikTok