Findance.com
00:10 - 08.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja sijoitti yli 90 tuhatta euroa unelmavartaloon - "Miehet näkevät minut vain seksisymbolina"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

TikTok-vaikuttaja Elisa Albrich avautuu nyt Daily Starin haastattelussa.

Australialaismalli on käynyt läpi kaksi brasilialaista pakarankohotusta ja neljä rintojen suurennusleikkausta itsetuntonsa kohentamiseksi. Vaikka tavoitteena oli saada unelmavartalo, ei se ole auttanut häntä löytämään rakkautta.

Nyt Saksassa asuva sosiaalisen median tähti kertoo, että miehet näkevät hänet usein seksisymbolina, mikä johtuu hänen lukuisista leikkauksistaan. Vaikka monet ihailevat hänen erityislaatuista kauneuttaan, on ollut vaikea löytää kumppania, joka arvostaisi häntä kaikkine muutoksineen.

@elisaalbrich

Elisa kritisoi yleistä käsitystä, jonka mukaan useita kauneusleikkauksia läpikäyneet naiset nähdään pelkästään halun kohteina.

"On vaikea löytää joku, joka todella rakastaa tätä erikoista ulkonäköäni ja ymmärtää sen", Elisa Albrich sanoo Daily Starille.

"Vaikka monet miehet arvostavat yksilöllisyyttäni, he usein luokittelevat minut 'seksisymboliksi' eivätkä mahdolliseksi kumppaniksi."

@elisaalbrich

Vaikka Elisan muokattu ulkomuoto ei ole auttanut häntä rakkauden saralla, se on tuonut hänelle suuren joukon ihailijoita verkossa. Hänellä on yli 439 000 seuraajaa Instagramissa ja yli 2,3 miljoonaa tykkäystä TikTokissa.

Nuorena Elisa koki kovia ja kärsi itsetunto-ongelmista, jotka johtivat myös mielenterveysongelmiin. Tatuoinnit muodostuivat hänelle keinoksi ilmaista itseään ja hänen vartalonsa toimii elävänä esimerkkinä hänen sisukkuudelleen. Mutta hänen muodonmuutoksensa ei päättynyt tähän.

Elisa kertoo olleensa aina hoikka ja joutuneensa syömään yli 3 000 kaloria päivässä saadakseen edes hieman painoa. Tämä tarkoitti nopeiden ruokien, kuten Burger Kingin hampurilaisten, ahmimista. Hän koki ensimmäisen brasilialaisen pakarankohotuksen, mutta lopputuloksena oli vain viisi kiloa lisäpainoa pakaroissaan. Tämä johti toiseen operaatioon.

@elisaalbrich #tattoogirl #outfitcheck #outfitideas

Rintojen suurennusleikkausten suhteen hän sanoo: "Olisi pitänyt pysähtyä kolmanteen leikkaukseen, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Joskus täytyy mennä ylimääräinen kilometri täydellisyyden eteen."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Elisa Albrich naiskauneutta TikTok
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!