Findance.com
02:10 - 21.07.2023 / viihde / Findance
Rintava TikTok-tähti esittelee asunsa, jota "Karen" piti sopimattomana

TikTok-vaikuttaja Dasha vastasi rohkeasti "Karenille", joka piti hänen asuaan "sopimattomana". Kritiikkiä karttamatta hän totesi, että hän tarkoituksellisesti pukeutui asuunsa mennessään ruokaostoksille eikä välitä, jos jotkut ihmiset pitävät sitä sopimattomana.

Jakaessaan videon lähes 80 000 TikTok-seuraajansa kanssa, vaikuttaja käveli supermarketissa näyttäen harmaan urheiluliiviasunsa.

"POV: Minä supermarketissa tarkoituksellisesti pukeutuneena vaatteisiin, jotka Karen sanoi olevan liian sopimattomia ja minun pitäisi peittää itseni," hän tekstasi julkaisuunsa. Lisäten ripauksen huumoria, hän päätti viestin kevyesti: "Pysy katkerana, Karen!" ja käytti suosittua hashtagia #hotgirlwalk.

@itsnotdasha #activewear #karen #fakebody #breastimplants #fyp #trend #hotgirlwalk

Paljon kommentteja

Kuten odotettavissa oli, video keräsi paljon kommentteja. Useimmat hänen seuraajistaan kehuivat Dashan uhmaa.

"Älä koskaan anna vihaajien, jotka lyövät ihmisiä alas heidän epäterveellisen mielentilansa takia, lannistaa sinua," kommentoi yksi käyttäjä, kun taas toinen yksinkertaisesti neuvoi häntä "sivuuttamaan" kriitikot.

Huomattava määrä käyttäjiä väitti, että niin sanottu "Karen" oli todennäköisesti vain kateellinen. "Ja se johtuu katkeruudesta, koska olet niin upea," kirjoitti yksi tukija. Toinen lisäsi: "Karen on vain kateellinen, koska kukaan ei katso häntä."

Jotkut seuraajat taputtivat hänen sitoutumistaan henkilökohtaiseen tyyliin ja kehopositiivisuuteen. "Jos sinulla on sitä, esitä se, ja sinulla todellakin on sitä," sanoi yksi fani, kun taas toinen kehui: "Upea ja vartalo on sen mukainen."

@itsnotdasha Winter dips at the heated pool #crowntowersperth #perth #crowncasino #fyp

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta TikTok