Findance.com
02:10 - 10.07.2023 / viihde / Findance
49-vuotias TikTok-puuma vastaa kriitikoille: "Emme ole tusinatavaraa"

49-vuotias TikTok-vaikuttaja, joka nimittää itseään "puumaksi", vastaa negatiiviseen palautteeseen, jota hän on saanut sosiaalisessa mediassa.

Tara julkaisee säännöllisesti videoita itsestään seksikkäissä asuissa. Hän esittelee kurvejaan kaikenlaisissa paljastavissa asuissa, kertoo The Sun.

Kriitikkojen kohteena

Vaikka Tara saa usein kehuja iloisesta persoonallisuudestaan ja kyvystään pukea ylleen mitä tahansa, kaikki eivät ole olleet yhtä ystävällisiä.

Eräs henkilö kommentoi ivallisesti yhtä hänen julkaisuistaan: "Kaikki haluavat yhden, kunnes tajuavat, että niitä on tusinakaupalla."

Tara vastaa kritiikkiin

Yllään matala-aukkoinen leopardikuvioinen mekko ja vaalea tukka kauniisti kasvojaan kehystäen, Tara iskee kriitikkoon. Hän toisti kritiikin sanat: "'Tusinakaupalla'... Miksi kaikki sitten kysyvät minulta, mistä puumat löytyvät? He eivät löydä heitä... Mutta meitä on muka 'tusinakaupalla', joo..."

@tara26000016 Replying to @c_odie97 but no one can find them #taragenx #cougarsoftiktok #over40mom

Tukea kommenttiosiossa

Monet ihmiset tulivat puolustamaan Taraa kommenttiosiossa. Yksi henkilö kirjoitti: "Rouvani, minun seudullani sinä olisit jumalatar."

Toinen sanoi: "Ystäväni keksivät tämän jo aikaa sitten, perusta 80-luvun cover-bändi baariin, TERVETULOA PUUMALUOLAAN."

@tara26000016 Feminine energy is a powerful thing #taragenx #fashionnova #cougarsoftiktok #stacysmom #womenempowerment #grannygotgame

Loppusanat

Tara on rohkaiseva esimerkki siitä, miten sosiaalisessa mediassa kohtaamaansa negatiivisuuteen voi vastata huumorilla ja itsevarmuudella.

Se on myös muistutus siitä, että naisilla on oikeus ilmaista itseään vapaasti ja pukeutua haluamallaan tavalla - iästä tai yhteiskunnan asettamista odotuksista huolimatta.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
ikä ikääntyminen naiskauneutta TikTok


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!