Findance.com
20:10 - 03.07.2023 / viihde / Tuija Mehtätalo
Nainen paljastaa olevansa hullu nurmikkonsa imuroiva naapuri
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Nainen on Mirrorin mukaan paljastanut, että hän on hullu naapuri, koska imuroi nurmikkonsa. Hän kertoo kuitenkin tekevänsä sen vain siksi, että nurmikko näyttäisi hyvältä.

Nurmikonhoito voi olla vaikeaa, varsinkin jos haluaa sen pysyvän hyvän näköisenä. Sen hoidossa voi tehdä monia virheitä. Yksi keino saada pihalle hyvältä näyttävä nurmikko, on laittaa pihalle tekonurmi. Sellainen on tälläkin naisella, joka kertoo imuroivansa nurmikkonsa joka viikko.

Osa pitää tätä hyvänä ideana ja osa taas ei

Naisen mukaan imurointi tekee tekonurmikosta uuden näköisen. Nainen esittelee videolla, kuinka hän imuroi nurmikkonsa. Jotkut tämän videon nähneet ovat järkyttyneitä ja jotkut taas kertovat tekevänsä juuri samoin.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan tekonurmikon imurointi sisätiloihin tarkoitetulla imurilla ei ole hyvä idea, vaikka nurmikko näyttääkin sen jälkeen hyvältä. Sellainen imuri voi nimittäin tehdä tekonurmeen vaurioita. Imuroinnin voisi sen sijaan suorittaa lehtipuhaltimella, joka myös imee.

TikTok-video

@kayemarie53 If you dont hoover the artificial grass, your doing life wrong #fyp #viral #hooveringgrass #cleaning #cleantok #cleaningtiktok #cleaningmotivation #cleaningasmr

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat TikTok
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!