Findance.com
04:10 - 13.06.2023 / viihde / Findance
Äiti kirjoitti vahingossa tyttärensä nimen väärin antohetkellä: "Mokasta on ollut hyötyä elämässäni"

TikTok-vaikuttaja kertoo, kuinka hänen äitinsä kirjoitti hänen nimensä väärin syntymätodistukseen, mikä johti ennalta arvaamattomiin hyötyihin hänen ammatillisessa elämässään.

Sacha, 26-vuotias kiinteistönvälittäjä Atlantasta, tunnetaan nimellä @sacharealty TikTokissa. Hän paljasti videolla, kuinka virhe kääntyi tahattomasti hänen eduksensa.

Autostaan kuvatussa TikTok-videossa Sacha selitti nimensä kirjoitusvirheen taustat ja kuinka se osoittautui merkittäväksi siunaukseksi hänen työskennellessään yritysmaailmassa.

Kirjoitusvirheen alkuperä

Sachan mukaan hänen nimensä sai innoituksensa Sasha-nukesta, jonka hän kuvaili "brittiläiseksi vastineeksi American Girl -nukeille".

Taloudellisesti haastavista oloista tuleva äiti päätti nimetä ensimmäisen tyttärensä Sashaksi.

Kuitenkin huolimattomuudesta johtuen nimi kirjoitettiin väärin Sachaksi, mikä on venäläinen variaatio nimelle Alexander.

Tahaton etu yritysmaailmassa

Sacha paljasti, että hänen nimensä kirjoitusvirheellä oli merkittävä rooli hänen ammatillisessa elämässään.

Kommunikoidessaan muiden kanssa yritysmaailmassa sähköpostitse virheellinen kirjoitusasu sai ihmiset olettamaan hänen olevan mies.

Hän myönsi, että tämä harhaluulo toimi hänen eduksi, sillä hänen suora ja yksinkertainen kommunikointityylinsä usein ristiriidassa odotuksille, joita naisille asetetaan yritysmaailmassa.

Hymy huulillaan Sacha paljasti hyödyntäneensä oletusta sukupuolestaan ja antaneensa ihmisten uskoa, että hän on mies.

Hän naurahti, että tämä mahdollisti hänelle yritysympäristössä navigoinnin ilman samoja haasteita, joita hänen naispuoliset kollegansa kohtasivat.

Videon päätteeksi hän ilmaisi, että "miehenä" esiintyminen teki jokaisesta päivästä hänelle vain tavallisen toimistopäivän.

@sacharealty #k18results #corporatelife #corporatetiktok #weirdfirstname

Jaetut kokemukset ja empatia

Sachan video resonoi lukuisien katsojien kanssa, jotka saattoivat samaistua samankaltaisiin tapahtumiin.

Kommenttiosiossa ihmiset jakoivat omia tarinoitaan nimien kirjoitusvirheistä ja niiden aiheuttamista odottamattomista seurauksista.

- Ymmärrän sinua. Minun olisi pitänyt olla Yudi, mutta se kirjoitettiin Yuri, joten nyt olen venäläinen mies latinalaisen naisen sijaan, yksi kommentoineista kertoo.

artikkelin avainsanat:
TikTok