Findance.com
12:10 - 05.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-Emily tiukkana: "Rintaliivit pitäisi kieltää, varsinkin kesällä"

Intohimoinen rintaliivittömyysliikkeen puolestapuhuja on herättänyt mielipiteitä ehdottamalla, että rintaliivit pitäisi kieltää.

TikTok-sisällöntuottaja Emily ilmaisi tyytymättömyytensä yhteiskunnan odotuksiin käyttää rintaliivejä ja korosti epämukavuutta kuumina kesäkuukausina, raportoi The Sun.

Rintaliivikiellon puolesta

Emily ilmaisi turhautumisensa videolla. "Rintaliivit pitäisi kieltää, varsinkin kesällä", hän sanoi ja huomautti, että hänen nänninsä näkyivät mustasta bodysuitistaan huolimatta.

Emily välitti ärtymyksensä siitä, että hänen oli pakko käyttää rintaliivejä ruokakauppassa kuumalla säällä, jotta hän ei aiheuttaisi muille epämukavuutta.

Hyvinvoinnin uhraaminen muiden puolesta

Emily ilmaisi oman epämukavuutensa ja halunsa välttää ei-toivottua huomiota ostoksilla käydessään, etenkin kun se teki hänestä fyysisesti epämukavan helteessä.

Hän ilmaisi halunsa hoitaa asioitaan, kuten ostaa vauvanruokaa tyttärelleen, ilman huolta kehon häpäisystä.

Emily korosti tukevansa rintaliiveistä vapautumista, edistävänsä kehon kunnioittamista ja puuttuvansa naisten nännien seksualisointiin ja demonisointiin. Hän huomautti vastakkaisesta kohtelusta, kun miehet paljastavat nänninsä ilman seurauksia.

@galfieriii FREE THEM!!!!! #bras #hotgirlsummer #summerheat #banbras #nomorebras #xyzbca #respectbodies #sweating Get Up (feat. Chamillionaire) (Main Version) - Ciara

Tukea TikTok-käyttäjiltä

Monet TikTok-käyttäjät ilmaisivat kommenteissa tukensa ja kannustivat Emilyä sivuuttamaan yhteiskunnalliset odotukset ja omaksumaan rintaliivitön elämäntyylin.

Jotkut käyttäjät jakoivat humoristisia strategioita katseiden käsittelyyn, kun taas toiset kertoivat omista kokemuksistaan rintaliivittömän elämän omaksumisesta.

- Uusi mottoni on sanoa hyvää syntymäpäivää, jos he tuijottavat, yksi TikTok-käyttäjä kommentoi.

Keskustelu rintaliiveistä ja vapaudesta valita, mikä on omalle vartalolle mukavaa, herättää edelleen erilaisia mielipiteitä. Kun Emilyn kaltaiset äänet haastavat yhteiskunnallisia normeja ja puolustavat kehon autonomiaa, keskustelut pukeutumissäännöistä, kehon hyväksymisestä ja oikeudesta itseilmaisuun saavat yhä enemmän pontta.

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta TikTok