Findance.com
18:03 - 03.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-Anna, 51, hehkuttaa: "Minua luullaan vuosikymmeniä nuoremmaksi"

Iso-Britanniassa asuva 51-vuotias Anna Kalebic on paljastanut TikTok-sivullaan omat vinkkinsä, jotka saavat hänet näyttämään "vuosikymmeniä nuoremmalta".

Kalebicin mukaan hän ei ole koskaan käyttänyt Botoxia, vaikka ihmiset usein arvioivat hänen ikänsä paljon nuoremmaksi.

Videollaan Anna kertoo: "Minulta kysytään usein, 'Anna, olet 51-vuotias, mutta näytät ikään kuin nuortuvan. Miten teet sen?' Ihmiset huomasivat muutoksen minussa, koska 40-vuotiaana en ehkä näyttänyt vanhalta, mutta pukeuduin sellaiseksi, miltä ajattelin nelikymppisen näyttävän."

Pukeutumisen merkitys nuorekkuudelle

Nyt muotia rakastava Anna on päättänyt pukeutua kuten haluaa, ja se on kannattanut - monet sanovat hänen näyttävän vuosikymmeniä nuoremmalta.

Hän on vaihtanut tiukat farkkunsa leveälahkeisiin housuihin tai napakoihin, nilkkapituisiin vaihtoehtoihin. Anna on myös luopunut suuresta äidin "kaikki-mukana" -laukusta ja vaihtanut sen kevyempään Uniqlo-merkin olkalaukkuun.

@annamariakalebic #50andfabulous #over50mum #styleover50 #reversageing #over40women

Meikkirutiinin uudistaminen

Anna on muuttanut myös meikkirutiininsa ikääntyvän ihonsa tarpeisiin sopivaksi. "Olen päivittänyt meikkitapani. Se, mikä toimi minulle 90-luvulla, ei toimi enää", hän kertoo.

Lisäksi Anna korostaa uuden hiustyylin vaikutusta nuorekkuuden säilyttämisessä. "Hiuksilla on suuri merkitys", hän sanoo.

"Käyn kampaajallani ja pyydän ranskalaista otsatukkaa ja kasvoja kehystäviä kerroksia, jotka pehmentävät kasvojen ilmettä ja piilottavat ryppyjäni."

@annamariakalebic One of the many perks of getting older is a renewed perspective on things. I dreaded getting older but now I celebrate it & see it as the most wonderful gift! Bikini by @Londre Bodywear #newbikini #bodyconfidence #tummylove #over50fitness #over40women #bodypositivity

Anna Kalebic kerää ylistystä

Ihmiset ihastelevat Annan uutta itseluottamusta ja nuorekasta olemusta ja kiittävät häntä vinkeistään.

"En usko, että se on farkuista kiinni. Olet luonnostaan upea ja hiuksesi ovat fantastiset", yksi kommentoija kirjoittaa.

Toinen kehuu: "Näytät upealta."

Kolmas ihmettelee: "51? Vau."

Neljäs lisää: "Näytät upealta, rakastan hiuksiasi."

Viides hehkuttaa: "Olet niin kaunis."