Findance.com
06:10 - 24.04.2023 / viihde / Findance
TikTok-nainen vastaa kritiikkiin: 31-vuotiaana voi juhlia - "Ei minun tarvitse perustaa perhettä"

31-vuotias TikTok-vaikuttaja on ilmoittanut viraalivideollaan, että hän haluaa ennemmin käydä baareissa ja juhlimassa kuin hoitaa lapsia.

Hän kertoo saavansa kritiikkiä siitä, että hänen ikäisensä "pitäisi jo perustaa perhe" eikä enää bilettää. Jacquie Alexander päätti vastata tähän kritiikkiin julkaisemalla The Sunin esille nostaman videon elämästään.

Vastaus kriitikoille: elämästä nauttiminen

Jacquien video sisältää otteita hänen elämästään viimeisen vuoden ajalta, jolloin hän on ollut kolmekymppinen.

Sen sijaan, että hän vastaisi sanallisesti kritiikkiin, hän näyttää videolla, kuinka hän nauttii elämästään: käy bilettämässä, tanssii konsertissa punaisten valojen loisteessa, matkustaa lentokoneella, juoksee lumisessa maisemassa, maistelee erilaisia ruokia ja juo lasillisen vaaleanpunaista viiniä.

Viimeisessä videopätkässä hänet nähdään ystävänsä harteilla suuren yleisön keskellä musiikkifestivaaleilla.

Elämää omilla ehdoilla

Jacquie tekee selväksi, ettei hän aio lopettaa seikkailunhaluista elämäänsä. Videon kuvateksti kuuluu: "Ei todellakaan."

Katsojat ovat samaa mieltä siitä, että Jacquien ei tarvitse perustaa perhettä, jos hän ei halua.

"Olet 31, sinun pitäisi elää elämääsi niin kuin haluat", kommentoi yksi kannustava fani. Jacquie vastasi tähän: "Aamen."

Kokemusta äitiydestä ja lapsettomuudesta

Toinen seuraaja myönsi: "Kaikki mitä ajattelen, on se, kuinka paljon en halua lapsia."

Yksi nainen totesi: "Tämä juuri on minun fiilikseni."

@jacquiealexander_ nahhhh #pov original sound - Sunshynelove21

Ikä ei ole este omien valintojen tekemiselle

On tärkeää huomata, että ikä ei ole rajoittava tekijä ihmisten elämässä. Jokaisella on oikeus tehdä omat valintansa perheen perustamisen suhteen ja nauttia elämästään haluamallaan tavalla. Nykypäivänä yhteiskunta on yhä avoimempi erilaisille elämäntavoille, eikä perinteisten normien tarvitse määrittää sitä, miten meidän tulisi elää.

Perheen perustaminen on henkilökohtainen päätös, joka ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn ikään. Osa ihmisistä haluaa perustaa perheen nuorena, kun taas toiset valitsevat elää lapsetonta elämää tai lykätä perheen perustamista myöhempään elämänvaiheeseen. Ikä ei määritä ihmisen valmiutta tai halua ryhtyä vanhemmaksi, vaan ratkaisevaa on yksilön oma käsitys itsestään, elämäntilanteestaan ja siitä, millaista elämää hän haluaa viettää.

On tärkeää tukea ja kunnioittaa toistemme valintoja, sillä vain näin voimme luoda yhteiskunnan, jossa jokainen voi elää omannäköistään elämää. Eri elämänpolut ovat rikkautemme, ja ne tekevät maailmastamme monimuotoisen ja mielenkiintoisen. Ikä ei ole rajoitus, vaan mahdollisuus: se antaa meille vapauden tehdä valintoja ja kokea elämää erilaisista näkökulmista.

Jacquie Alexanderin tarina on esimerkki siitä, että voimme valita oman tiemme riippumatta siitä, mitä muut ihmiset odottavat meiltä. Hänen rohkeutensa nauttia elämästään ja tehdä omat valintansa osoittaa, että ikä ei ole este elämisen arvoisten kokemusten saavuttamiselle. Elämä on liian lyhyt elääkseni muiden odotusten mukaan, joten meidän tulisi rohkaista itseämme ja toisiamme löytämään omat polkumme onneen ja toteutukseen.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
ikä lifestyle naiskauneutta TikTok


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!