Findance.com
02:40 - 30.03.2023 / maailmalta / Findance
Kerrostalon asukas keksi koston öisin meluavalle naapurilleen

Erään kerrostalon asukas oli turhautunut, kun hänen naapurinsa kieltäytyivät useista pyynnöistä huolimatta hiljentämästä öistä melua.

Kun he jatkoivat musiikin soittamista ja laulamista täysillä kello 3 aamulla, asukas päätti ottaa asian omiin käsiinsä, kertoo Daily Star.

- Olin kysynyt heiltä useita kertoja, voisivatko he olla hiljempaa, mutta he vain jättivät minut huomiotta ja kutsuivat minua kusipääksi, koska minulla oli ongelma, kun he olivat iloisia ja lauloivat. Tai käskivät minun hankkia melua vaimentavat kuulokkeet. Minusta tuntui, että he eivät kunnioita naapureitaan.

Lue myös: Eivätkö välisi naapureihisi ole kunnossa?

Hän lainasi ystävältään pari kaiutintornia, asetti ne seinää vasten ja soitti yhtä kappaletta toistuvasti aamukahdeksasta alkaen.

Kun naapurit valittivat ja vaativat häntä sammuttamaan sen, hän kysyi naapuriltaan: "Millainen kusipää olet, kun et pidä musiikista ja paiskasin oven kiinni".

Myöhemmin, kypsän keskustelun jälkeen naapurit sopivat, että melu voi jatkua, ellei asukas koputta seinään ja he kunnioittavat hänen pyyntöään hiljentää melu klo 22 jälkeen.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat