Findance.com
03:10 - 25.01.2023 / viihde / Findance
Härskin nettisisällön vuoksi potkut saanut opettaja myy nyt netissä likaisia alushousujaan

Samantha Peer, entinen luonnontieteiden opettaja Thunderbold Middle Schoolissa Arizonassa, on ryhtynyt myymään käytettyjä vaatteita uskollisille nettifaneilleen.

Kahden lapsen äiti, joka käyttää taiteilijanimeä Khloe Karter, sai aiemmin potkut opettajan työstään, kun oppilaat huomasivat hänen riskaabelin sisältönsä.

Oppilaat nimittäin pääsivät käsiksi Peerin julkaisemaan härskiin nettivideoon, joka oli kaiken lisäksi kuvattu heidän luokkahuoneessa!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: Instagram-pyllytähti: "Tienaan törkeästi ison peppuni ansiosta"

Hän kertoo Daily Starille, että hänen nettiin tuottamansa aikuissisältönsä on loppujen lopuksi ollut "unelmien täyttymys" ja että fanitilaajiensa ansiosta hän pystyi lyhentämään pitkäaikaista luottokorttivelkaansa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: Jättikämmi! Opettaja lähetti vahingossa koulun jokaiselle oppilaalle nakukuviaan

Nyt Khloe Karter on alkanut myydä faneilleen käyttämiään kenkiä sekä käytettyjä ja "likaisia" alusvaatteita, sukkia ja muita tavaroita.

Esimerkiksi hänen käytettyjä treenisukkiaan myydään tällä hetkellä 18 euron hintaan, ja "seksikkäästi allekirjoitettu viesti" maksaa 5 euroa lisää. Likaiset alushousut lähtevät 65 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: TikTok-tähti Elle Brooke tienaa paljastavalla fanisisällöllään valtavat summat

Hän ei myöskään peittele menneisyyttään. Khloe Karter esittäytyy Instagramissa seuraavasti:

"Hei, nimeni on Khloe! Olet ehkä kuullut minusta uutisissa, olin ennen opettaja ja jäin kiinni tuhmuudesta oppituntien jälkeen."

artikkelin avainsanat:
Khloe Karter naiskauneutta Samantha Peer