Findance.com
04:40 - 22.01.2023 / viihde / Findance
Äiti raivostui opettajan käytöksestä - Poika kantamaan tytön sijasta

Daily Mirror -lehti kertoo brittiäidin kritiikistä lapsensa opettajaa kohtaan.

Äiti on ilmaissut mielipiteensä sen jälkeen, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä paljasti, että hänen miespuolinen opettajansa oli tehnyt "seksistisiä" ja "epäreiluja" huomautuksia oppitunnilla.

14-vuotias tyttö myönsi olevansa "raivoissaan" koettelemuksesta, ja äiti kysyi suositulla Mumsnet-foorumilla, oliko hänen mielestään kohtuutonta ajatella, että hänen tyttärensä opettaja oli mennyt liian pitkälle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Opettaja
Miesopettajan käytös kerää kritiikkiä - Kuva: Findance.com

Lue myös: Odottavaa äitiä paheksuttiin bussissa - Vanhus vaati paikkaa itselleen

PAINAVA ESINE

Tyttö oli tarjoutunut auttamaan painavan esineen kantamisessa toiseen luokkaan, mutta opettaja käski hänen istua alas ja antaa yhden pojista tehdä sen, vaikka tyttö vakuutti, että hän oli täysin kykenevä.

Tapaus herätti tytön ja hänen ystäviensä raivon, ja he käyttivät loppuajan oppitunnin keskustellakseen nykypäivän naisvihamielisyyden vaikutuksesta ja Andrew Taten vaikutuksesta haavoittuviin miehiin ja teini-ikäisiin poikiin.

Lue myös: Jättikämmi! Opettaja lähetti vahingossa koulun jokaiselle oppilaalle nakukuviaan

KOMMENTIT

Äidin viesti sai nopeasti monenlaisia vastauksia muilta Mumsnetin käyttäjiltä, ja jotkut olivat samaa mieltä siitä, että opettaja oli "seksistinen", ja toiset kertoivat, että koettelemus ei olisi järkyttänyt heitä.

Eräs henkilö kirjoitti: "Hän on oikeassa, hän kuulostaa aika seksistiseltä. Hienoa hänelle ja hänen ystävilleen, että he ottavat kantaa!"

Samaan aikaan eräs toinen käyttäjä sanoi: "Tämä ei häiritsisi minua pätkääkään. Minua ei haittaisi yhtään, jos tyttäreni opettaja ajattelisi, että raskaiden tavaroiden kantaminen on pojan tehtävä."

Eräs käyttäjä katsoi, että opettajan huomautuksista pitäisi ilmoittaa rehtorille, kun taas toinen ehdotti, että opettajat tarvitsisivat ehkä lisäkoulutusta sukupuolten tasa-arvoon liittyvissä asioissa.

Tapaus on herättänyt keskustelua siitä, miten tärkeää on valistaa nuoria seksismin ja muun syrjinnän haitallisista vaikutuksista. On toivottavaa, että tietoisuuden ja ymmärryksen lisäämisen avulla tällaiset tapaukset voidaan välttää tulevaisuudessa.

Lue myös: Odottavaa äitiä paheksuttiin bussissa - Vanhus vaati paikkaa itselleen

artikkelin avainsanat:
Andrew Tate