Alamy / AOP
02:40 - 10.12.2022 / viihde / Findance
Mies tienaa älyttömästi myymällä röyhtäyksiään purkissa ja kaikkea käyttämäänsä, siis kaikkea

25-vuotias Curtis Gibbs kertoo Metro-lehden haastattelussa tekevänsä elantonsa varsin erikoisella tavalla.

Britti väittää nimittäin tienaavansa noin 22 000 puntaa kuukaudessa myymällä röyhtäyksiä purkissa ja lähettämällä ihmisille käytettyjä sukkiaan.

Aiemmin hän tienasi 1300 puntaa kuukaudessa työskentelemällä supermarketeissa ja oli käyttänyt luottokorttinsa loppuun, kun hän päätti siirtyä verkkoon luomaan uraa.

- Lista on loputon, kun on kyse oudoista pyynnöistä. Eräs tyyppi halusi, että joisin koko Coca-Cola-pullon, röyhtäisisin purkkiin, sinetöisin purkin ja postittaisin sen hänelle, Gibbs kertoo.

Curtis harrasti fetissejä ensimmäisen kerran vuonna 2018, mutta hän alkoi suhtautua siihen vakavasti vasta marraskuussa 2019, kun hän lopetti päivätyönsä.

- Tein päätöksen lopettaa kaupassa marraskuussa 2019 mielenterveyteni vuoksi - olin työskennellyt kaupassa koko ikäni, ja päädyin siihen pisteeseen, että olin saanut tarpeekseni enkä enää kestänyt ihmisten välistä kanssakäymistä.

- Muutin ylimääräisen makuuhuoneeni sisältöhuoneeksi, ja ensimmäinen tavoitteeni oli keksiä keino erottautua muista sisällöntuottajista ja löytää oma markkinarako.

Ihmiset ostavat häneltä myös esimerkiksi käytettyä kylpyvettä, käytössä olleita alusvaatteita sekä vanhoja tennareita.

- Perheeni tukee minua täysin, he näkivät, kuinka paljon tuotan ja näkivät muutoksen myös onnellisuudessani.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat