14:34 - 19.04.2005 / / Findance
Aleksi Sariola on Illi

Salatuissa elämissä Kentsua näytellyt Aleksi Sariola julkaisee ensimmäisen singlensä ´Punaista´ 27.4. nimellä Illi. Single on ensimmäinen julkaisu syksyllä ilmestyvältä albumilta. ´Punaista´ on soinut radiossa jo viikkoja. Kappaleen on tuottanut Aleksin pitkäaikainen ystävä Elastinen.

Lapsuudenystävät Illi ja Elastinen ovat tunteneet toisensa noin 2-vuotiaista asti. Lapsuusaikojen lempinimi Illi on pysynyt Aleksin mukana. Musiikkia he ovat tehneet yhdessä jo kolme vuotta. Yhteinen tekijä on kiinnostus RnB ja Hip-hop musiikkia kohtaan. Elastinen vastaa tuotantopuolesta ja Illi säveltää ja sanoittaa biisit itse. Lopputuloksena syntyy sielukasta suomenkielistä RnB-musiikkia.

Illi on tätä ennen vieraillut useilla Rähinä Recordsin julkaisuilla, joista tunnetuin on Fintelligenssin menestyssingle `Vaan Sil On Väliä´. Illin henkilöllisyys on kuitenkin pidetty salassa jotta musiikki puhuisi puolestaan. Illin levyn julkaisee Rähinä Records Oy:n uusi, juuri perustettu levymerkki Alarm Entertainment.

teksti: muokattu tiedote

artikkelin avainsanat: