Universal Music
11:15 - 22.09.2022 / musiikki / Findance
Sam Tompkins - Lose It All - "Miten annat mielitiettysi tietää, kuinka paljon arvostat häntä"

25-vuotias nouseva brittiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Tompkins on julkaissut uuden singlen Lose It All.

Kappale on ensimmäinen lohkaisu artistin kauan odotetulta esikoisalbumilta.

- Lose It All kertoo siitä, miten annat mielitiettysi tietää, kuinka paljon arvostat häntä, ennen kuin on myöhäistä. En koskaan haluaisi menettää rakkainta ihmistä sen takia, etten kertonut hänelle, kuinka paljon välitän hänestä, Sam Tompkins kertoo.

Artisti julkaisi aiemmin tänä vuonna musiikkia Who Do You Pray To? -EP:llä. Seitsemän kappaleen EP:n julkaisun jälkeen artisti myi loppuun keikat Ison-Britannian ja Euroopan kiertueellaan. Sam Tompkins on yksi nopeimmin kasvavista brittiläisistä miesartisteista.

Upeaääninen artisti on julkaissut musiikkia vuodesta 2017 lähtien ja kerännyt tähän mennessä yli 100 miljoonaa striimausta. Uransa 16-vuotiaana aloittaneen Tompkinsin musiikki pureutuu syvälle, käsittelee elämänsä keskeisiä asioita ja viestii tunteista, joita jokainen tuntee, mutta joita ei aina osaa pukea sanoiksi. Artisti aloitti musiikkiuransa katumuusikkona kotikaupungissaan Brightonissa ja siirtyi pian keikkailuun. Hän on julkaissut useita viraalisia cover-videoita YouTubessa ja TikTokissa. Artistin seuraajamäärä verkossa on kolminkertaistunut viimeisen vuoden aikana, ja nykyään hänellä on yli miljoona seuraajaa eri kanavilla.

Sam Tompkins - Lose It All - Spotify

artikkelin avainsanat:
Sam Tompkins