Petri Aho
07:13 - 31.12.2021 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen, Teflon Brothers ja Günther julkaisivat yhteisbiisin Just Do It - "Sellainen cocktail, että itsekin yllätyin"

Oku Luukkainen on julkaissut uuden singlen Just Do It, jossa vierailevat Teflon Brothers ja ruotsalainen Günther.

Biisin pohjana on toiminut Nylon Beatin ysärihitti Naparengas.

- Mun biiseissä on kuultu erilaisia feattaajia aiemminkin, mutta nyt koossa on sellainen cocktail, että itsekin yllätyin! Pala Nylon Beatia, Suomen suosituimpiin lukeutuva rap-kokoonpano ja legenda, myytti ja ikoni: GÜNTHER. Tefloneiden kanssa on ollut puhetta yhteisbiisistä jo jonkin aikaa. Kuuntelimme paljon musaa ja haimme yhteistä suuntaa. Lopulta esittelin oman Nylon Beat -suosikin ja päätimme lähteä rakentamaan Naparengas-biisistä omaa versiota, Luukkainen kertoo.

- Seuraavaksi puhelu Ruotsiin Güntherille, johon olen tutustunut viime vuosien aikana keikkaillessa. Olen erittäin otettu, että kansainvälistäkin menestystä saavuttanut Günther lähti tähän mukaan. Biisin viesti on selvä. Vuodesta 2022 tulee hyvä, kunhan annat mennä - Just Do It, Oku toteaa.

Biisin ovat tuottaneet Mikko Koivunen ja Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby. Biisin kertosäkeen laulaa Jenni Vesterbacka.


Just Do It - Spotify