Universal Music
08:40 - 22.10.2021 / musiikki / Findance
Love Island -tähti ja TikTok-tanssihaasteista tuttu Wes Nelson julkaisi uuden singlen Say Nothing

Brittimuusikko Wes Nelson on julkaissut uuden singlensä Say Nothing.

Say Nothing on aiempien Nelsonin kappaleiden tapaan sekoitus afrobeatia, pehmeää r&b:tä ja koukuttavia melodioita. Sinkun tuotannosta vastaa aiemmiltakin singleiltä tuttu Ayo Beatz (Young M.A., Fredo).

Brittiläinen Wes Nelson julkaisi viime syksynä debyyttisinglensä See Nobody, joka alkoi pian julkaisunsa jälkeen trendaamaan TikTokissa syntyneiden tanssihaasteiden myötä. Monien tähtien (mm. Idris Elba, Krept & Konan, S1mba) hehkuttama biisi kasvoi yhdeksi vuoden 2020 isoimmista hiteistä Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Kultaa ja triplaplatinaa myynyt hitti nousi UK:n singlelistan sijalle kolme ja sitä on striimattu yli 110 miljoonaa kertaa. Huhtikuussa julkaistu kakkossingle Nice To Meet Ya ft. Yxng Bane nousi sinkkulistojen kymmenen kärkeen Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.


Alun perin Iso-Britannian Love Islandista vuonna 2018 kuuluisuuteen noussut Wes Nelson majoittui lockdownin alettua ystävänsä varamakuuhuoneeseen ja rakensi sinne studion. Valtavan seuraajamäärän kerännyt Nelson opetteli siellä tuottamaan ja kirjoittamaan biisejä YouTube-tutoriaalien avulla. Vasta eronnut artisti ei poistunut kotoa kahteen kuukauteen ja treenasi 20 tuntia päivässä. Lopputuloksena syntynyt See Nobody toi Nelsonille levytyssopimuksen ja hänestä on sittemmin kasvanut yksi Iso-Britannian kiinnostavimmista ja lupaavimmista uusista artisteista.

artikkelin avainsanat:
Ayo Beatz Say Nothing TikTok Wes Nelson