Epson
02:10 - 05.05.2021 / viihde / Findance
Epson on tuonut markkinoille kaksi uutta kuuden värin EcoTank-valokuvatulostinta

Epson on tuonut markkinoille kaksi uutta EcoTank-valokuvatulostinta, jotka sopivat sekä laadukkaiden valokuvien että jokapäiväisten asiakirjojen tulostukseen.

Kuuden värin EcoTank ET-8500 ja ET-8550 -malleissa on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joiden ansiosta tulostuskustannukset ovat alhaiset. Yhdellä mustepullosarjalla voi tulostaa jopa 2 300 laadukasta 10x15 cm valokuvaa.

Täydellinen tulostin innokkaille valokuvaharrastajille

Molemmat uudet tulostinmallit käyttävät uutta kuuden värin Epson Claria ET Premium -mustesarjaa, joka tuottaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä valokuvia, jotka kestävät albumissa jopa 300 vuotta. Valokuvamusta ja uusi valokuvaharmaa muste tuottavat yksityiskohtaisia ja suurikontrastisia mustavalkokuvia kauniilla sävyillä, kun taas pigmenttimusta muste varmistaa terävän tekstin, kun tulostetaan asiakirjoja tavalliselle paperille. Monipuolisuutensa ansiosta tulostimet ovat loistava valinta kodin jokapäiväiseen tulostukseen. ET-8500 -mallilla voi tulostaa A4-kokoon asti ja ET-8550 -mallilla A3+ -kokoon asti.

Tulostimissa on useita eri paperinsyöttömahdollisuuksia ja erilaisten materiaalien käsittely sujuu joustavasti. Kahdessa edestä täytettävässä paperilokerossa on paikat valokuvapaperille sekä tavalliselle A4-paperille, joten tulostin on aina käyttövalmiina sekä valokuvien että asiakirjojen tulostukseen. Takasyötön kautta voidaan tulostaa erikoismateriaaleille, kuten askartelupaperit ja kortit, tai ET-8550 -mallilla jopa A3+ -koon materiaalille. Lisäksi tulostimien suoran paperiradan ansiosta takasyötön kautta onnistuu tulostus jopa 1,3 millimetrin paksuiselle ja 2 metrin pituiselle materiaalille. ET-8500 -mallissa materiaalin enimmäisleveys on A4 ja ET-8550 -mallissa A3+.


Kattavat toiminnot ja liitännät

Molemmissa uutuusmalleissa on myös kopiointi- ja skannaustoiminnot, joiden käyttö on helppoa suuren 10,9 cm värikosketusnäytön avulla. Lisäksi kattavat langattomat yhteydet sekä Epsonin uusi Epson Smart Panel -sovellus2 tarjoavat vapauden tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa. Epson Smart Panel -sovellus2 muuntaa iOS- tai Android -mobiililaitteesi tulostimen ohjaimeksi, jolloin asennus, seuranta, tulostus, skannaus ja muut toiminnot on helppo hoitaa myös mobiililaitteen kautta.


Uuden sukupolven tulostimet

Uudet tulostimet kuuluvat Epsonin palkittuun EcoTank-sarjaan, jossa mustekasetit on korvattu uudelleentäytettävillä mustesäiliöllä. EcoTank-malleja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 50 miljoonaa kappaletta. Tulostimien etuna on innovatiivinen mustejärjestelmä ja edulliset täyttöpullot, joiden avulla tulostuskustannukset ovat erittäin alhaiset. Mustesäiliöiden täyttäminen on nopeaa, helppoa ja siistiä. EcoTank-tulostimet käyttävät Epsonin lämmötöntä Micro Piezo -tulostustekniikkaa, jonka ansiosta tulostimissa on vähemmän vaihdettavia osia, tulostus on tasaisen nopeaa ja laitteen energiankulutus on alhainen, mikä säästää ajan ja rahan lisäksi myös ympäristöä.

EcoTank ET-8500:n suositushinta on 699 € ja ET-8550:n 799 €. Tuotteet ovat saatavana Epson-älleenmyyjiltä.