Henry Salmi
07:10 - 19.02.2021 / musiikki / Findance
Terri julkaisi uuden Liekki-singlen - "moraalinen risteyskohta parisuhteen ulkopuolisista houkutuksista kiinnostaa minua"

Terri on julkaissut uuden singlen Liekki, joka käsittelee pettämistä erilaisesta näkökulmasta.

– Pettäminen on ollut toistuva teema musiikissa jo pitkään, mutta harvoin kuulee puhuttavan niistä tapauksista, joissa halu pettää on ollut olemassa, mutta siihen ei ole päädytty. Parisuhdemallit tuntuvat melko kaksijakoisilta, on ne paskiaiset jotka pettää, ja ne pyhimykset jotka ei petä. Mutta harvemminhan mikään on niin mustavalkoista, Terri kertoo kappaleen aiheesta ja jatkaa:

– Uskon että rakkaudella on aina mahdollisuus voittaa, jos sille sen antaa. Uskon myös, että jokainen pitkässä parisuhteessa elävä on törmännyt tilanteeseen, jossa on parisuhteen ulkopuolisia houkutuksia. Tämä moraalinen risteyskohta kiinnostaa minua. Tehdäkö jotain mikä tuntuisi itsestä hyvältä ja luonnolliselta, jopa pakolliselta tässä hetkessä? Miten vastustaa tätä niin alkukantaista ja voimakasta tunnetta ja vetoa? Mikä on viatonta flirttiä ja mikä on liikaa? Missä menee raja? Miten sammuttaa liekki?

Terri julkaisee ep:n keväällä

Terri julkaisee ensimmäisen isomman kokonaisuuden myöhemmin tänä keväänä, kun artistin debyytti-ep näkee päivänvalon. Tuleva ep on soundillisesti tyylikästä, kansainväliseltä kuulostavaa "High Class Poppia". Ep:n biisit käsittelevät rakkautta ja ystävyyttä eri kantilta. Tulevalta julkaisulta on ilmestynyt jo Aperol Spritz sekä Vaan sua -singlet.

Kuuntele Liekki Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Liekki Terri