Pixabay
14:10 - 04.07.2020 / maailmalta / Markku Leppilampi
Mies tiesi olevansa koronapositiivinen ja tuli silti juhliin - kohta ystävä kuoli

Newser kertoo [lähde] tragediasta Yhdysvalloissa.

Thomas Macias -niminen mies oli harjoittanut eristäytymistä koronan vuoksi jo pitkään. Hän kuului riskiryhmään diabeteksensa ja ylipainonsa vuoksi.

Ikävä kyllä Macias erehtyi menemään juhlaan kesäkuussa, joilloin hän sai koronavirustartunnan. Kaliforniasta kotoisin oleva Macias sanoi tunteneensa olonsa sairaaksi pian juhlan jälkeen ja hän meni koronavirustestiin. Hänellä todettiin korona 18. kesäkuuta.

Kaksi päivää myöhemmin 51-vuotias mies kirjoitti Facebookiin: "Menin... ulos muutama viikko sitten... tyhmyyttäni altistin äitini ja sisareni ja perheeni terveyden vaakalaudalle. Tämä on ollut erittäin kivualias kokemus. Tämä ei ole vitsi. Jos sinun täytyy mennä ulos pidä kasvosuojusta ja pidä sosiaalinen etäisyys." Päivä Facebook-viestin jälkeen mies kuoli hengityskoneeseen kytkettynä sairaalassa.

Mies kertoi myös, että hänen juhlissa ollut ystävänsä tiesi, että hänellä on oireeton koronavirus. Hän tuli silti juhlaan, koska ei uskonut tartuttavansa ketään. Väitetysti mies oli sanonut: "Hei, olin juhlissa. Tiesin että olin positiivinen. En kertonut kenellekään."

artikkelin avainsanat:
koronavirus terveys