Pixabay
20:10 - 02.05.2020 / maailmalta / Markku Leppilampi
Nainen haudattiin elävältä - onnistui kuin ihmeen kaupalla pakenemaan

Oddity Central kertoo [lähde] karmeasta tapauksesta Ukrainassa.

57-vuotias nainen herätti äskettäin kansainvälistä mielenkiintoa tarinallaan. Hän selviytyi karmivasta väkivaltarikoksesta.

Naisen humalaiset naapurit olivat tiettävästi tulleet häneen kotiinsa ja alkaneet pahoinpidellä häntä nyrkeillä ja pesäpallomailalla. Nainen väitti teon kestäneen tunteja.

Naisen mukaan veljekset veivät hänet tämän jälkeen tajuttomana, keskellä yötä hautausmaalle, jossa he herättivät hänet kaatamalla kylmää vettä hänen päällensä. Tämän jälkeen he olisivat vaatineet naista kaivamaan oman hautansa. Naisen mukaan miehet olisivat myös vaatineet naiselta tämän taloa tai he polttaisivat hänen sisarensa.

Ilmeisesti nainen pakotettiin hautaan, jonka jälkeen veljekset lapioivat tämän päälle multaa. Nainen onnistui pysymään tajuissaan ja kun hän kuuli miesten lähtevän pois, hän onnistui kaivamaan itsensä ylös. Tämän jälkeen hän oli ryöminyt takaisin kotiinsa ja menettänyt tajuntansa. Hänen sisarensa löysi hänet myöhemmin lattialta, jonka jälkeen sisar kutsui poliisit paikalle.

Naisella diagnosoitiin sairaalassa useita murtumia, aivotärähdys ja lukemattomia mustelmia.

Veljekset saattavat joutua viideksi vuodeksi vankilaan. He myönsivät hyökänneensä naisen kimppuun, mutta väittivät sen johtuneen siitä, että nainen oli varastanut heidän koiransa. Eläin katosi kuusi kuukautta sitten.

artikkelin avainsanat:
oudoimmat