Pixabay
20:10 - 21.02.2020 / maailmalta / Johan Ekroth
Nainen luuli pääsevänsä kylpyläviikonlopun viettoon - mies onnistui huvittavassa kepposessaan

44-vuotias Sue Pakey ja 37-vuotias David ­Burrows ovat olleet yhdessä 17 vuotta. Hiljattain Burrows päätti tehdä pienen kepposen Pakeylle.

Pariskunnan oli tarkoitus mennä viettämään viikonloppua kylpylään, mutta Burrows tiesi, että näin ei tule tapahtumaan. Hän nimittäin oli päättänyt jekuttaa vaimoaan.

Kun pariskunta lähti autolla liikkeelle, pysähtyivät he heti ensimmäisessä Spar-kaupassa. Pakey luuli, että he hakisivat kaupasta vain matkaevästä.

Kun tovin päästä pariskunta pysähtyi jälleen Sparin kohdalla, alkoi Pakey epäilemään. Kun pariskunta pysähtyi jälleen seuraavassa Sparissa, alkoi kylpyläviikonlopun toteutuminen tuntua yhä epätodennäköisemmältä.

Pariskunta viettikin seuraavat tunnit autossa kiertäen Birginhamin kaikki Sparit läpi. Burrows kertoo, että osti jokaisesta Sparista jotain Pakeylle, sillä hän ei omien sanojensa mukaan ole täydellinen hirviö.

Niin sanotun "spa viikonlopun" tarkoitus selvisi, sillä spa tarkoittikin tällä kertaa Spareja. Pakey sanoo, että aikoo kostaa miehensä teon jotenkin, kirjoittaa LAD Bible [lähde].

artikkelin avainsanat:
hullut jutut