Rex Features / AOP
16:10 - 11.01.2020 / viihde / Markku Leppilampi
CES-teknologiamessuilla esiteltiin kuorsausta estävä tyyny - ja seksisänky!

The Sun kertoo [lähde] CES 2020 -messuilla tehdystä tuotejulkistuksesta.

Kuorsaus on ikävä vaiva, johon voi etsiä helpotusta uniapneatutkimuksen kautta. Mutta jos mistään niin vakavasta ei ole kyse, kuorsausta estävä tyynykin saattaa olla riittävä.

Korealainen Tenminds-yritys yrittää etsiä ratkaisua kuorsaamiseen teknologian avulla. Heidän Motion Pillow -tyynynsä pystyy kääntämään nukkujan päätä parempaan asentoon, mikäli hän alkaa kuorsata.

Laitteen mukana toimitetaan ääntä kuunteleva laite, joka huomaa kuorsauksen. Tämän jälkeen patentoitu SPMS (Sleep Pressure Motoring System) -järjestelmä kääntää käyttäjän päätä.

Tyynyssä on sisällä pään asentoa tarkkailevat paineanturit sekä ilmalla täyttyviä pienempiä tyynyjä, jotka täyttyessään voivat liikuttaa päätä. Pään kääntäminen voi auttaa siihen, että yläilmatiet vapautuvat ilmavirralle.

Lisäksi tuotteessa on lisäominaisuutena älypuhelinsovellus, jonka kautta voi tutkia nukkumisesta kertynyttä informaatiota.

Messuilla esiteltiin myös Kamasutra bed -seksisänky. Se on motorisoitu sänky, joka raportoidusti tuo uutta väriä seksielämään helpottamalla erilaisten asentojen kokeilemista. Se pystyy vaihtamaan muotoaan napinpainalluksella, joka helpottaa asentojen löytämistä.

Alla video Motion Pillow -tuotteesta.

Kerroimme aiemmin, miksi olisi hyvä nukkua vasemmalla kyljellään.