Volbeat
11:10 - 04.12.2019 / musiikki / Findance
Postin tukilakon vuoksi keikkansa perunut Volbeat konsertoi kesäkuussa Suomessa

Tanskalainen rocksuuruus Volbeat joutui perumaan viimeviikkoisen Hartwall Arenan keikansa Postin tukilakon pysäytettyä Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen merillä.

Yhtye löysi kuitenkin kalenteristaan onneksi nopeasti uuden keikkapäivän Suomelle.

Kesäkiertueensa Yhdysvalloista toukokuun alussa aloittava yhtye konsertoi Suvilahdessa tiistaina 2.6.2020. Konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 11.12.2019 Ticketmasterissa.

Perustamisvuodestaan 2001 lähtien Volbeat on niittänyt suosiota ainutlaatuisella yhdistelmällään klassista rock’n’rollia, heavy metallia ja rockabillyä. Vaikutteita voi kuulla Johnny Cashista Elvikseen ja Metallicasta Slayeriin. Yhtyeen omintakeinen musiikillinen kaava on ollut myös valtava kaupallinen menestys ja taannut yhtyeelle myös kriitikoiden suosion. Volbeatin muodostavat Michael Poulsen(kitara/laulu), Jon Larsen (rummut), Rob Caggiano (kitara) ja Kaspar Boye Larsen (basso).

Bändin tuorein studioalbumi Rewind, Replay, Rebound julkaistiin tämän vuoden elokuussa. Suomessa Volbeat on nähty useasti, viimeksi Provinssissa vuonna 2018 ja sitä ennen loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla vuonna 2016.

KONSERTTI:
Volbeat (DK)
Ti 2.6.2020 Suvilahti, Helsinki
Ovet klo 17

LIPUT:
Myyntiin ke 11.12.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 89 euroa Ticketmasterista ja osoitteesta livenation.fi

Hartwall Arenan keikan liput eivät käy sellaisenaan Suvilahden keikalle, vaan Volbeatin 28.11.2019 keikalle ostetut liput pitää palauttaa Ticketmasterille.

artikkelin avainsanat:
Volbeat