Alamy / AOP
20:10 - 03.12.2019 / tv-sarjat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat sarjat - joulukuu 2019 - mm. The Orville ja South Park

Viaplay tarjoaa valikoimassaan joulukuussa seuraavat sarjojen tuotantokaudet:

1.12. Suuri tehtävä (3. kausi)

Viaplayssa joulukuu aloitetaan joulukalenterin parissa. Professori Primus ja hänen assistenttinsa Sigma punovat pahoja juonia. Kahden keksijän ja kumppanien on ratkaistava tehtävä joka päivä estääkseen Primuksen - ja pelastaakseen joulun. Onnistuvatko he? Suuri tehtävä on nopeatempoinen, fiktiivinen viihdesarja. Vauhdikkuus ja ajan hermolla oleminen houkuttelevat lasten luontaista uteliaisuutta ja intoa oppimiseen. Sarja opettaa ja viihdyttää lapsia 24 erilaisella kokeella lisäten heidän ymmärrystään eri aloilla, kuten kemiassa, musiikissa ja matematiikassa. Sarja on jälkiäänitetty suomeksi.

Suuri tehtävä saa ensi-iltansa Viaplayssa 1. joulukuuta, jonka jälkeen sarjasta nähdään uusi jakso joka päivä jouluun saakka.

1.12. Carolas Advent (1. kausi)

1.12. The Orville (2. kausi)

5.12. Miehitetty (3. kausi)

Norjalaisen kirjailijan Jo Nesbøn luoma poliittinen jännityssarja Miehitetty jatkuu Viaplayssa kolmannen kauden jaksoilla.

Sarja kertoo Norjan uudesta ympäristöystävällisestä hallituksesta, joka päätti lopettaa kaasun ja öljyn tuotannon kokonaan, aiheuttaen näin energiakriisin koko Eurooppaan. Jotta muut EU-maat eivät joutuisi kärsimään tilanteesta, tarjoutuu Venäjä "auttamaan" Norjaa tuotannon uudelleen käynnistämisessä, ja päätyy valloittamaan koko maan. Sarjan ensimmäinen kausi herätti paljon kansainvälistä huomiota, kun siitä kirjoittivat muun muassa Washington Post, Vanity Fair ja The Guardian.

Sarjan kuusiosaisella päätöskaudella Norja pyrkii löytämään identiteettinsä uudelleen, kun maassa kaksi vuotta hallinneet venäläiset palaavat kotiinsa ja maan öljyn- ja kaasuntuotanto käynnistetään uudelleen. Vaalien lähestyminen aiheuttaa myös levottomuutta kansalaisten keskuudessa.

Kuusiosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä, minkä jälkeen nähdään yksi uusi jakso viikossa.

13.12. Bosch (5. kausi)

16.12. Brothers & Sisters (kaudet 1-5)

Brothers & Sisters on amerikkalainen draamasarja, jota tähdittävät Calista Flockhart (Ally McBeal), Sally Field (Mrs. Doubtfire, Forrest Gump, Teho-osasto), Emily VanCamp (Everwood, Kosto) ja Rob Lowe (West Wing). Sarja seuraa varakkaan Walkerin perheen elämää ja ongelmia, kuten uskottomuutta, päihteiden käyttöä ja ihmissuhdesotkuja. Useimmat konfliktit liittyvät kuitenkin sisarusten keskinäisiin suhteisiin, ammatinvalintakysymykseen ja perheyrityksen varojen hoitamiseen - ja nämä selvitetään perheillallisilla viinilasillisten (tai kahden) voimalla.

Sarjan kaikki 5 tuotantokautta ovat katsottavissa Viaplayssa 16. joulukuuta.

19.12 Das Boot (1. kausi)

26.12. South Park (23. kausi)

artikkelin avainsanat:
Viaplay