Rex Features / AOP
09:10 - 18.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 47

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat alkuperäisuutuudet:

19.11.

Iliza Shlesinger: Unveiled (standup)

Tämä morsian ei kainostele. Tuore aviovaimo Iliza Shlesinger porautuu hääperinteiden ytimeen ja heruttaa huumoria omista häistään.

20.11.

Bikram: Saalistaja joogagurun vaatteissa (dokumentti)

Dokumentti hot joogan kehittäjän Bikram Choudhuryn noususta ja tuhosta, hänen valtavan verkostonsa synnystä ja esiin tulleista hätkähdyttävistä paljastuksista.

Kuka tappoi Pikku-Gregoryn? (dokumenttisarja)

Nuoren pariskunnan nelivuotias poika murhataan. Siitä alkaa parin raskas, mutkikas ja turhauttava taistelu tappajan henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Lorena – Juoksemaan syntynyt (dokumentti)

Meksikon rarámuri-kansaan kuuluva Lorena Ramírez elää maalaiselämää – paitsi silloin, kun hän sitoo sandaalit jalkaansa ja juoksee ultramaratoneja.

Salaisuuksien aika (saksalainen draamasarja)

Kolmiosaisessa sarjassa sukelletaan yhden suvun mutkikkaaseen menneisyyteen, kun perheenjäsenet kokoontuvat joulunviettoon.

21.11.

Girls und Panzer der Film (anime)

Oarain lukion tytöt yrittävät estää koulunsa lakkauttamisen ja ottavat mittaa arvostetusta yliopistojoukkueesta raivokkaassa panssarivaunutaistelussa.

Jouluyön ritari (koko perheen komedia)

Keskiaikainen taika lähettää ritarin 1300-luvulta nykyajan Ohioon, jossa hän ihastuu rakkauteen pettyneeseen lukion luonnontieteiden opettajaan. Vanessa Hudgens tähdittää.

Kuolevaiset (ranskalainen fantasiasarja)

Kaksi lukiolaista tekee sopimuksen yliluonnollisen hahmon kanssa. He saavat erikoisvoimia ja ryhtyvät selvittämään murhaa. Katso traileri täällä.

22.11.

Dinotyttö Gauko (anime)

Koulutyttö Naoko muuttuu suuttuessaan dinosaurukseksi! Ystävien, avaruusolioiden ja monien muiden juttujen ansiosta hänen elämänsä on varsin vauhdikasta.

Dolly Partonin laulukirjasta (saippusarja)

Dolly Partonin legendaarinen kantrimusiikki on taustavoimana tässä kahdeksan tarinan sarjassa, joka käsittelee muun muassa perhettä, uskoa, rakkautta ja anteeksiantoa.

Huumevaltakunta: Pimeällä puolella (dokumenttisarja)

Hyppää kyytiin poliisien ja huumeiden salakuljettajien väliseen hippaleikkiin, jota käydään eri puolilla maailmaa.

Oman onnensa nojassa (brasilialainen draamakomediasarja)

Uusi suojelusenkeli saa selville enkelijärjestelmän byrokratian salaisuuden ja alkaa rikkoa ihmisten suojelemista koskevia virallisia sääntöjä.

Singapore Social (saippusarja)

Kurkista nuorten singaporelaisten elämään heidän sinnitellessään työelämän, rakkauden ja omien perheidensä odotusten ristiaallokossa.

Trolls – Svengi jatkukoon! (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Kuningatar Poppyn johdolla Trollikylässä juhlitaan rauhan aikakautta bileillä, kilpailuilla ja erikoistapahtumilla. Risukin yrittää ottaa ilon irti.

Velipoika (ranskalainen rikoselokuva)

Väkivaltaisessa perheessä kasvanut teini-ikäinen poika joutuu nuorisovankilaan, jonka karussa todellisuudessa hän oppii solmimaan outoja liittoja selvitäkseen hengissä.

24.11.

Final Space (animaasarja - uusi tuotantokausi)

Avaruuden ihmisvanki tutustuu mukavaan muukalaiseen, joka pystyy tuhoamaan vaikka kokonaisen planeetan. Tiedossa on tähtienvälinen seikkailu universumin pelastamiseksi.

artikkelin avainsanat:
Netflix