Alamy / AOP
10:10 - 15.11.2019 / elokuvat / Findance
Netflix Suomi tänään - perjantain uutuuksissa mm. Ridley Scottin tuottama alkuperäiselokuva Outo lintu

Netflix tarjoaa tänään alkuperäiselokuvan Outo lintu, joka perustuu Susanna Jonesin samannimiseen romaaniin. Lue lisää elokuvasta ja katso traileri täällä.

Alla perjantain Netflix-uutuudet:

House Arrest (romanttinen komedia)

Maailman menoon kyllästyneen ja asuntoonsa telkeytyneen miehen kotirauha järkkyy lopullisesti, kun ovella odottavat outo paketti ja utelias toimittaja.

I'm with the Band: Nasty Cherry (dokumenttisarja)

Kaunistelemattomassa ja intiimissä dokumenttisarjassa poptähtiä valmentava Charli XCX selvittää, mitä naisista koostuvan punkyhtyeen menestys ja koossa pysyminen vaatii.

Klaus (animaatioelokuva)

Itsekkään postinkantajan ja sulkeutuneen leluntekijän välille syntyvä ystävyys tuo ilonpilkahduksia kylmään ja synkkään kaupunkiin, jossa niitä kaivataan kipeästi.

Laama Laama (animaatiosarja)

Lastenkirjoista tuttu, rakastettava Laama Laama herää eloon lämminhenkisessä sarjassa, jonka keskiössä ovat perhe, ystävyys ja uuden oppiminen.

Las Lomasin klubi (saippusarja)

Joukko sopeutumattomia rikkaita nuoria alkaa myydä ekstaasia Meksikossa mutta joutuu pian vaikeuksiin toisten huumekauppiaiden, viranomaisten ja perheidensä kanssa.

Outo lintu (mysteeritrilleri)

Tokiossa 80-luvulla salaperäisen ulkomaalaisnaisen epäillään tappaneen ystävänsä, joka on kadonnut valokuvaajaan liittyvän kolmiodraaman jälkimainingeissa. Ridley Scottin tuottamaa elokuvaa tähdittää Alicia Vikander.

Tanssityttö Mia: Ikimuistoinen loma (lasten saippuasarja)

Mían loma isän kanssa keskeytyy yllätyskohtaamiseen Lupen, Mercedesin, Juanman ja Álvaron kanssa. Kouludraamaa ei siis pääse pakoon vapaa-ajallakaan.

The Yard (draamasarja)

Tytärtään rakastava äiti joutuu kohtalokkaan perheriidan jälkeen vankilaan, jossa hän aloittaa selviytymistaistelun tukenaan vain toivo pääsystä takaisin lapsensa luo.

artikkelin avainsanat:
Netflix