Alamy / AOP
09:10 - 11.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 46 - mm. Ridley Scottin tuottama alkuperäiselokuva luvassa

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. jatkoa huippukalliille The Crown -sarjalleen sekä alkuperäiselokuvan Outo lintu, joka perustuu Susanna Jonesin samannimiseen romaaniin. Lue lisää elokuvasta ja katso traileri täällä.

Alla viikon Netflix-uutuudet:

12.11.

Harvey-tytöt ikuisesti! (animaatiosarja)

Tyttökolmikko korjaa vääryyksiä lasten hallitsemalla Harvey Streetillä, jossa joka päivä tuntuu jäätelötötteröiden täyteiseltä lauantailta.

Jeff Garlin: Our Man In Chicago (standup)

Standup-koomikko Jeff Garlin käynnistää (vahingossa) 37-vuotistaiteilijajuhlansa ja kertoo, mitä on oppinut rakkaudesta, menetyksestä, menestyksestä ja ruoka-addiktiosta.

Konflikti

Viimeisen missionsa aiheuttamista tunnontuskista kärsivä sotaveteraani soluttautuu parhaan ystävänsä lesken kanssa vaaralliseen kööpenhaminalaiseen moottoripyöräjengiin.

13.11.

Maradona Meksikossa (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa jalkapallosuuruus Diego Maradona sukkuloi Sinaloan kartellin maaperällä Culiacánissa yrittäen pelastaa paikallisen joukkueen Doradosin – ja itsensä.

14.11.

10 Days in Sun City (nigerialainen romanttinen komedia)

Nuori mies saa yllättävän kilpailijan, kun hänen tyttöystävästään tulee Miss Nigeria ja he lähtevät yhdessä edustusmatkalle Etelä-Afrikkaan.

Anakondan polku (dokumentti)

Kirjailija ja antropologi tapaavat Amazonin viidakon kaukaisimmissa sopukoissa eläviä yhteisöjä, jotka ovat vastustaneet muutosta vuosisatojen ajan.

Fadily Camara: Hullunkurisin ystäväsi (standup)

Lannistumaton ranskalaiskoomikko Fadily Camara punoo vitseistä, värikkäistä hahmoista ja fyysisestä komiikasta vauhdikkaan stand up -esityksen Pariisin La Cigalessa.

Saarnaajan tarina (Osa 2) (draamaelokuva)

Elämäkertaelokuvan jatko-osassa skandaalinkäryisen evankelisen kirkon perustaja Edir Macedo kohtaa petoksia, poliittista juonittelua ja henkilökohtaisen menetyksen.

The Stranded (thaimaalainen fantasiasarja)

Tsunamin tuhoamalle saarelle ansaan jääneet eliittikoulun opiskelijat yrittävät pitää kiinni toivon rippeistä. Salaperäiset voimat eivät tunnu olevan heidän puolellaan.

15.11.

House Arrest (romanttinen komedia)

Maailman menoon kyllästyneen ja asuntoonsa telkeytyneen miehen kotirauha järkkyy lopullisesti, kun ovella odottavat outo paketti ja utelias toimittaja.

I'm with the Band: Nasty Cherry (dokumenttisarja)

Kaunistelemattomassa ja intiimissä dokumenttisarjassa poptähtiä valmentava Charli XCX selvittää, mitä naisista koostuvan punkyhtyeen menestys ja koossa pysyminen vaatii.

Klaus (animaatioelokuva)

Itsekkään postinkantajan ja sulkeutuneen leluntekijän välille syntyvä ystävyys tuo ilonpilkahduksia kylmään ja synkkään kaupunkiin, jossa niitä kaivataan kipeästi.

Laama Laama (animaatiosarja)

Lastenkirjoista tuttu, rakastettava Laama Laama herää eloon lämminhenkisessä sarjassa, jonka keskiössä ovat perhe, ystävyys ja uuden oppiminen.

Las Lomasin klubi (saippusarja)

Joukko sopeutumattomia rikkaita nuoria alkaa myydä ekstaasia Meksikossa mutta joutuu pian vaikeuksiin toisten huumekauppiaiden, viranomaisten ja perheidensä kanssa.

Outo lintu (mysteeritrilleri)

Tokiossa 80-luvulla salaperäisen ulkomaalaisnaisen epäillään tappaneen ystävänsä, joka on kadonnut valokuvaajaan liittyvän kolmiodraaman jälkimainingeissa. Ridley Scottin tuottamaa elokuvaa tähdittää Alicia Vikander.

Tanssityttö Mia: Ikimuistoinen loma (lasten saippuasarja)

Mían loma isän kanssa keskeytyy yllätyskohtaamiseen Lupen, Mercedesin, Juanman ja Álvaron kanssa. Kouludraamaa ei siis pääse pakoon vapaa-ajallakaan.

The Yard (draamasarja)

Tytärtään rakastava äiti joutuu kohtalokkaan perheriidan jälkeen vankilaan, jossa hän aloittaa selviytymistaistelun tukenaan vain toivo pääsystä takaisin lapsensa luo.

17.11.

The Crown (draamasarja - uusi tuotantokausi)

Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabet II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900-luvun jälkipuoliskoa.

artikkelin avainsanat:
Netflix