Alamy / AOP
08:10 - 04.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 45

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

4.11.

The Devil Next Door (dokumenttisarja)

Clevelandilainen isoisä tuodaan oikeuden eteen Israelissa. Hänen sanotaan olevan natsien kuolemanleirin vartija, joka tunnettiin nimellä Iivana Julma.

5.11.

Pullopostia (tanskalainen trillerielokuva)

Poliisilaitokselle saapuu kidnapattuihin lapsiin viittaava viesti, ja Carl Mørck lähtee assistenttinsa Assadin kanssa uskonnolliseen kulttiin kuuluvan sieppaajan perään.

Seth Meyers: Lobby Baby (stand up)

Saturday Night Liven kasvatti ja myöhäisillan tv:n kumouksellinen mestari Seth Meyers tulee esiin työpöytänsä takaa ja kertoo huvittavia tarinoita omasta elämästään.

She-Ra: Mahdin prinsessat (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Sotilas Adora löytää taikamiekan ja muuntautuu legendaariseksi sankari She-Raksi. Hän liittyy kapinallisiin, mutta hänen paras ystävänsä jää Ilkiökoplaan.

The End of the F***ing World (musta komediasarja - uusi tuotantokausi)

Sarjakuvaromaaniin perustuvassa ja mustaa huumoria viljelevässä sarjassa teinipsykopaatti ja seikkailua janoava kapinallinen lähtevät kohtalokkaalle autoreissulle.

Thoroughbreds (psykologinen trillerielokuva)

Rikkaat teinit Lily ja Amanda lähentyvät uudelleen vuosien eron jälkeen. Huomatessaan kumpikin vihaavansa Lilyn isäpuolta he laativat karmivan juonen tämän pään menoksi.

Tune in for Love (korealainen romanttinen draamaelokuva)

Opiskelija ja vähäpuheinen teini tapaavat leipomossa 1990-luvulla, minkä jälkeen he etsivät toisiaan vuosikausia, mutta kohtalo vain vetää heitä erilleen.

6.11.

Call Me by Your Name (italialainen romanttinen draamaelokuva)

Kesällä 1983 Italian maaseudulla 17-vuotiaan Elion maailma muuttuu, kun hän kohtaa isänsä karismaattisen tutkimusassistentin Oliverin.

Greenleaf (draamasarja - uusi tuotantokausi)

Greenleafin suku pyörittää megakirkkoa Memphisissä, mutta heidän bisneksensä ja yksityiselämänsä ovat ahneuden, aviorikosten ja muiden syntien tahraamia.

Scams (japanilainen rikossarja)

Pahasti Lehman-sokin vaikutuksista kärsinyt hyväntahtoinen nuorimies menee mukaan puhelinhuijausoperaatioon ja kietoutuu yhä syvemmälle alamaailman syövereihin.

8.11.

Let It Snow – Kolme talvista rakkaustarinaa (romanttinen komediaelokuva)

Eräänä kylmänä jouluaattona pikkukaupunkiin iskee lumimyrsky, jonka vaikutukset ulottuvat usean lukiolaisen ystävyyssuhteisiin, rakkauselämään ja tulevaisuuteen.

Paratiisiranta (ranskalainen toimintatrillerielokuva)

Mehdi pääsee pois vankilasta ja aikoo tasata tilit, mutta ensin hänen on päästävä mukaan vanhaan porukkaansa, joka elelee nyt idyllisessä rantalomakohteessa Thaimaassa.

Toisen maailmansodan tärkeimmät tapahtumat väreissä (dokumentti)

Toisen maailmansodan käännekohdat Pearl Harborin hyökkäyksestä Normandian maihinnousuun heräävät eloon tässä väritettyä materiaalia hyödyntävässä dokumenttisarjassa.

Vihreitä munia ja kinkkua (animaatiosarja)

Lähtiessään pelastamaan uhanalaista eläintä toistensa vastakohdat Guy ja Sam oppivat testailemaan uusia juttuja, kuten ystävyyttä ja erästä herkullista ruokaa.

artikkelin avainsanat:
Netflix